Ce mail a primit Dani Oțil de la bancă. Era sa pice în plasa lor

de: Năstase Mirabela
22 02. 2022

Ce mail a primit Dani Oțil de la bancă. Era sa pice în plasa unei înșelăciuni, de fapt. În condițiile în care înșelăciunile pe Internet iau o tot mai mare amploare, și Dani Oțil spune că a primit un mail „suspect”.

Ce mail a primit Dani Oțil de la bancă

După un material despre înșelăciunile pe Internet, prezentat în în matinalul Neatza cu Răzvan și Dani, Dani Oțil a povestit că, în așteptarea unui mail important de la bancă, acesta a primit un mail, însă nu era de unde și ce trebuia, fapt pentru care i-a atras atenția. Matinalul susține însă că era cât pe ce să pice în plasa unora care se ocupă cu astfel de lucruri.

„Eu aștept un răspuns de la bancă cu care lucrez și mi-a venit un mail așa frumos, am dat click, dar ceea ce mi-a atras atenția că e un fake este adresa de pe care s-a trimis acel mail. Mi-a trecut glonțul pe la ureche. Era cât pe ce să îmi ia din sărăkie”, a spus Dani Oțil, care a atras atenția că mulți pot cădea pradă înșelăciunilor pe Internet.

În ediția de ieri a emisiunii Neatza cu Răzavn și Dani, Dani Oțil a povestit câți ani mai are de plătit pentru creditul de la bancă, dar și că a vândut garsoniera din București, cea în care a locuit cu Mihaela Rădulescu.

„După 12 ani de plata la banca, am descoperit că mai am tot atâta…Deci am o săptămână… Am vândut garsoniera, am pre-vândut-o de fapt, mai am de adus trei acte. Fericita posesoare este o familie din Foscani, pentru viitorul copilul care vine la facultate. Mi se pare foarte tare, dacă ai mei făceau asta…Nu am păstrat garsoniera din cauza la sărăkie”, a spus Dani Oțil.

„Dacă rămâneam la Timișoara, probabil acum eram vreun director de ceva”

Întrebat și de ce nu a procedat și el la fel, adică să păstreze garsoniera pentru fiul lui, Dani Oțil a spus:

„De ce nu am păstrat-o pentru fii-miu? Pentru că eu vreau pe fii-miu să îl las așa cum m-au lăsat ai mei… Când am venit la București, era sa pierdem si ultimul tren. A urcat el, (n.red. Răzvan) si eu aveam costumele și demo-urile din prezentare.

Mi-am dat seama ca nu o sa mai pot prinde trenul și el mi-a zis dă-mi costumele. Pana la urma am prins trenul. Dacă rămâneam la Timișoara, probabil acum eram vreun director de ceva… acum, aici sunt a șaptea spiță…”, a mai mărturisit Dani Oțil.

Dani Oțil a mai povestit și într-un podcast al lui Radu Țibulică despre nevoile care l-au împins să facă credite la banci. El a spus că dacă nu ar fi urmat astfel de pași, nu ar fi reușit să se mute sau să se bucure din timp de toate lucrurile pentru care acum plătește ratele lunare.