03 ian. 2022 | 09:09

Ce mai face Cătălina Toma, artista de care românii au uitat. Ce dramă a marcat-o în 2021

Monden
Ce mai face Cătălina Toma, artista de care românii au uitat. Ce dramă a marcat-o în 2021
Ce mai face Catalina Toma, artista de care romanii au uitat

Cătălina Toma este considerată regina R&B-ului din România, iar vocea ei făcea furori acum 20 de ani. Celebra cântăreață a suferit o adevărată traumă în anul 2021, după pierderea mamei sale. Cum arată astăzi artista și ce regrete are, la începutul unui nou an calendaristic. Solista nu a putut fi alături de femeia care i-a dat viață, în ultimele sale clipe de existență.

Cătălina Toma a suferit enorm când i-a murit mama

Anul 2021 a fost unul extrem de greu pentru cântăreața RnB Cătălina Toma. Solista și-a pierdut mama la finele anului trecut, unul „teribil”, ce i-a provocat foarte multă suferință.

Solista a menționat că tragedia prin care a trecut a făcut-o mai puternică, dar prețul pe care l-a plătit a fost unul mult prea mare. Mama Cătălinei Toma a murit, lăsând un gol imposibil de umplut în inima artistei.

Într-un interviu acordat la Antena Stars, Cătălina Toma a mărturisit că cel mai mare regret al său este că nu a putut fi alături de părintele său, atunci când mama ei își dădea ultima suflare. Pandemia de coronavirus le-a ținut departe, artista fiind stabilită de mulți ani în Statele Unite ale Americii.

„Nu sunt recunoscătoare pentru conținutul anunlui 2021: a început teribil, s-a terminat teribil. (…) M-a dezamăgit cel mai mult că nu am putut să-mi văd mama din cauza pandemiei . (…) Nu am trecut peste, nu cred că se poate trece peste.”, a mărturisit Cătălina Toma într-un interviu pentru Antena Stars.

În ceea ce privește sfaturile pe care i le-ar da versiunii sale mai tinere, controversata artistă a adăugat:

„Aș sfătui-o să-și viziteze părinții mult mai des, pentru că acum regret.”, a completat regina R&B din România, potrivit celor de la spynews.ro.

De ce a plecat Cătălina Toma din România

Regina R&B Cătălina Toma este considerată una dintre cele mai excentrice artiste de la începutul mileniului III. Frumoasa artistă în vârstă de 44 de ani a cunoscut succes în America, iar fanii săi spun că pare să fi descoperit secretul tinereții fără bătrânețe, deoarece arată impecabil.

„Am rămas acelaşi artist, doar că am mai adăugat câteva atribute artistice precum, fotografia, desenul, designul şi cântatul la pian. Am plecat din ţară pentru că mi-am dorit o viaţă mai bună; atunci când am constatat că în România talentul meu nu a mai fost apreciat (prin urmare, a interferat şi cu stilul meu de viaţă), mi-am spus că e timpul să îmi creez oportunităţi noi şi că, doar încercând un alt climat artistic şi cultural, pot creşte şi ca persoană nu doar ca artist. Mi-am dorit dintotdeauna o carieră internaţională deoarece, am ştiut că pot mai mult.”, declara Cătălina Toma pentru Click, acum ceva timp.

Cu părul tuns scurt, trăsăturile unei păpuși de porțelan, vocea inconfundabilă și atitudinea de fată rea, Cătălina Toma a reușit să cucerească inimile a milioane de români, de-a lungul anilor, prin piese precum „Îmi fac de cap”, „Poveste fără sfârşit” și „Tovarăşii tăi”.

Parteneri
Mesajul Danielei Iliescu pentru Iancu Sterp stârnește controverse. Absența de la cununie, în centrul discuțiilor
Redactia.ro
Cele două fructe pe care trebuie să le pui în butoi când faci varză murată. Secretul gospodinelor din Bucovina
Click.ro
Prima reacție a Rusiei după referendumul din Republica Moldova. Ce a transmis purtătorul de cuvânt al lui Putin
Digi24
Loredana Groza, SENZUALĂ în pat! Imaginile PROVOCATOARE au ajuns pe Internet
Vocea.biz
Cum s-a îmbrăcat Dana Budeanu la înmormântarea fostei soacre, Delia Budeanu. PRIMELE IMAGINI / FOTO
Unica.ro
Toată Planeta îl plânge. A murit idolul
EVZ.ro
Ce a pățit o româncă în aeroport, în China! A rămas uimită când camerele de supraveghere o urmăreau peste tot
Spynews
Toată Rusia e în doliu. A fost găsit mort în curtea clădirii. S-a sinucis!
Capital.ro
Delia Budeanu a trăit drama divorțului, dar și tragedia de a rămâne văduvă. Cu Radu Budeanu a trăit iubirea sublimă, până când moartea i-a despărțit
Avantaje
Cea mai mare GREȘEALĂ la recalcularea PENSIILOR. SUTE DE MII de pensionari sunt afectați
Mediaflux
Consiliul General a aprobat referendumul în București. Când are loc și la ce întrebări trebuie să răspundă cetățenii
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
Babasha se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit: „Pe partea dreaptă a feței am o hemipareză”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro