Andreea Marin, în lacrimi. Ce emoții au încercat-o pe vedeta TV: e răvășitor

Andreea Marin, în lacrimi. Ce emoții au încercat-o pe vedeta TV: e răvășitor
Andreea Marin va prezenta emisiunea ”Nu exista nu se poate”

Andreea Marin, în lacrimi, după ce a văzut decorul sale noii sale emisiunii de la TVR 2, ”Nu există nu se poate”. Andreea Marin a trăit cu emoție reîntoarcerea sa în televiziune. Vedeta a fost răvășită de sentimente și amintiri și a început să plângă.

Andreea Marin a început să plângă cânda văzut decorul noii sale emisiuni. Ce se întâmplă cu noua producție ”Nu se poate nu există”

Andreea Marin a fost răscolită de amintiri când a văzut decorul emisiunii pe care o va modera la TVR 2. Vedeta se bucură de revenirea pe micile ecrane, după o pauză foarte lungă. Andreea Marin va fi gazda emisiunii “Nu există nu se poate”, ce va fi difuzată de luni până joi, începând cu ora 18:00, la TVR2.

Întrucât mai este puțin timp până la începerea noii emisiuni, Andreea Marin a participat la ultimele pregătirile ale platoului. Atunci, Andrea Marin a fost copleșită de emoțiim iar diva a început pur și simplu să plângă.

Andreei Marin i-a placut decorul emisiunii sale
Andreei Marin i-a placut decorul emisiunii sale

De ce a plâns Andreea Marin

Studioul este absolut superb, mi-au dat lacrimile când am văzut ce au putut realiza colegii mei din TVR în timp atât de scurt pornind de la o idee la care țineam tare mult, o visam chiar… Surpriza e că a ieșit mult mai bine decât îmi imaginam! Nu e un decor de televiziune cum v-ați obișnuit ci… o nebunie frumoasă”, a spus Andreea Marin.

Decorul emisiunii este unul original. În el se regăsesc obiecte de design ce au obținut mai multe premii. Se pare că producția Televiziunii Române este una în care se va folosi o tehnică de ultimă generație. Astfel, era necesar ca și platoul în care filmează Andreea Marin să fie unul decorat cu mult curaj.

Andreea Marin se întoarce acasă

Mulțumesc, dragii mei colegi regăsiți după ani, sunt fericită să punem umăr lângă umăr, și azi să ne revedem de parcă timpul ce ne-a despărțit nici nu a existat! Mă întorc cu sufletul plin… acasă!”, a mărturisit Andreea Marin.

Andreea Mrin va putea fi văzută în noua emisiune începând cu 12 octombrie, de la ora 18:00, la TVR 2. Emisiunea moderată de Andreea Marin promite să aducă un suflu nou între show-urile pe care TVR le difuzează.

Despre ce va fi emsiunea ”Nu există nu se poate”

Asta va face programul TV pe care îl veți vedea în curând de luni până joi la televiziunea națională. Va descoperi oameni care se împotrivesc valului, care nu se lasă când li se spune nu. Care pot! Deși nu sunt genii, sunt oameni care ies din mulțime. Pentru că ei cred cu adevărat în ideile lor și nu le abandoneaza, ci le împlinesc.

Ei devin exemple de oameni frumoși care ne pot motiva, încuraja, ne pot da idei despre cum sa facem mai mult și mai bine. A privi această emisiune va fi un balsam și un imbold pentru cei ce sunt ținuți pe loc de temeri, de nesiguranță, de prea mult bun simț ce devine potrivnic uneori, într-o lume în care aceasta calitate nu pare a fi de prea mult ajutor, când alții profită de ea”, a spus Andreea Marin, potrivit unica.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI