Ce lovitură dă Gigi Becali! Transferă patru fotbaliști de la o rivală și îi bagă pe toți în teren cu Slovan Liberec

Gigi Becali este dispus să bage adânc mâna în buzunar pentru a obține calificarea în faza play-off a Europa League

FCSB este într-o situație critică înainte de partida cu Slovan Liberec, din preliminariile Europa Leauge. Mihai Pintilii, antrenorul de conjunctură al formației lui Gigi Becali, are doar 9 jucători de câmp valizi. Lotul FCSB este decimat de pandemia de coronavirs. La rândul său a devenit principal după ce Toni Petrea a fost și el testat pozitiv cu noul coronavirus.

Cei patru jucători vor semna cu FCSB doar dacă au teste negative de Covid-19 până la ora 14:30

Gigi Becali este disperat să găsească soluții pentru a alinia o echipă competitivă în fața celor de la Slovan Liberec. Și pare să fi găsit soluția salvatoare. Un pachet de ultima oră sosit chiar de la una dintre rivalele din play-off de anul trecut, Astra. Nu mai puțin de patru jucători ai giurgiuvenilor ar urma să semneze în cursul zilei de mâine cu FCSB. Valentin Gheorghe (mijlocaș ofensiv, 23 de ani), David Bruno (fundaș dreapta, 28 de ani), Daniel Graovac (fundaș central, 27 de ani) și Constantin Dima (fundaș central, 21 de ani) sunt jucătorii aleși de FCSB, anunță Telekom Sport.  Becali și Ioan Niculae au stabilit deja toate datele tranzacției, rămâne doar ca fotbaliștii să fie negativi la testele pe care le vor face joi.

Florinel Coman nu va putea juca în partida cu Slovan Liberec, dar Man și Tănase sunt marile speranțe de gol

Prin protocolul UEFA Return to Play există o anexă în regulament prin care se va permite înregistratea tuturor celor 4. Aceștia vor avea drept de joc cu o singură condiție, aceea să aibă un test negativ cu minimum șase ore înainte de startul jocului. Partida FCSB – Slovan Liberec este programată joi, de la ora 20:30. În cazul în care va reuși să treacă de Slovan Liberec, FCSB o va înfrunta pe APOEL, din Cipru, în faza play-off a Europa League. Calificarea în grupele competiției, pentru care Gigi Becali face toate sacrificiile, ar aduce în conturile clubului aproximativ 15 milioane de euro.

Iată cum ar arăta echipa FCSB pentru meciul cu Slovan, dacă se vor face cele 4 transferuri

Straton – Bruno, Graovac, Dima, Panțîru – Pantea, Fl. Tănase, Perianu – Man, Ad. Popa, V. Gheorghe.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI