28 nov. 2021 | 19:28

Ce lovitură a primit Bill Gates. A pățit-o pentru prima dată în ultimii 30 de ani

Știri generale
Ce lovitură a primit Bill Gates. A pățit-o pentru prima dată în ultimii 30 de ani
Lovitură dură pentru Bill Gates

Lovitură uriașă pentru Bill Gates! Acesta se află pentru prima oară în ultimii 30 de ani într-o postură pe care nu o aștepta. Ce vești proaste a primit de curând cofondatorul Microsoft? Cei care îi urmăresc activitatea au rămas fără cuvinte.

Lovitură dură pentru Bill Gates: ce vești proaste a primit recent?

Bill Gates a primit o veste foarte proastă! Cofondatorul Microsoft nu se bucură de pozițiile prime din topul Forbes 400 care indică cei mai bogați oameni din Statele Unite ale Americii. Este pentru prima dată din 1991 când se întâmplă acest lucru.

Cu toate astea, averea lui s-a bucurat de o creștere cu 23 de miliarde de dolari față de anul trecut, averea sa ajungând acum la 134 de miliarde de dolari. Din nefericire, tot nu a putut întrece averea fondatorului Amazon sau CEO-ului Tesla ori CEO-ului Facebook.

Averile celor din urmă au atins noi culmi datorită prețurilor care sunt în continuă în creștere ale acțiunilor companiilor pe care le conduc. Gates a ajuns în urma celor menționați în topul Forbes, aterizând pe locul al patrulea, ratând astfel podiumul.

Ce s-a schimbat?

Un alt motiv pentru care a coborât în top este partea netă ce i-a revenit fostei soții după divorț. După separarea oficială, Melinda French Gates a luat cel puțin 5.6 miliarde de dolari. Dacă mariajul și averea lui ar fi fost intacte, cofondatorul Microsoft s-ar fi bucurat de locul trei, fiind mai bogat decât Mark Zuckerberg.

Structura averii lui Gates arată diferit față de anii trecuți. În anul 1986 când Microsoft s-a listat pe Bursa din New York, Gates deținea 45% din acțiuni și avea o avere de 315 milioane de dolari, anul următor prețurile au crescut, iar mai apoi el a ajuns cel mai tânăr miliardar din lume bucurându-se la doar 31 de ani de 1.25 de miliarde de dolari.

 Divorțul a schimbat totul

“După multă gândire şi multă muncă în relaţia noastră, am luat decizia de a pune capăt căsătoriei”, au afirmat cei doi filantropi într-o declaraţie postată pe contul de Twitter al lui Bill Gates.

„In ultimii 27 de ani, am crescut trei copii incredibili si am construit o fundatie care functioneaza in intreaga lume pentru a permite tuturor oamenilor sa duca o viata sanatoasa si productiva.

Continuam sa impartasim credinta in acea misiune si ne vom continua munca impreuna la fundatie, dar nu mai credem ca putem creste impreuna ca cuplu in urmatoarea faza a vietii noastre. Cerem spatiu si confidentialitate pentru familia noastra, pe masura ce incepem sa navigam in aceasta noua viata”, au mai spus aceștia.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
Luptătorul suspendat pe viață pentru gestul golănesc pe care l-a făcut către fata din ring a rupt tăcerea! Mai rău a făcut
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4 ani i-a dat de gol pe autori
Digi24
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la fel ca în Vietnam sau în Afganistan”
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Obligație pentru români. Plata impusă de stat de care nu pot scăpa: E pentru nimic
Capital.ro
Horoscop 24 aprilie 2024. Balanţele sunt deschise la compromisuri, Peştii au karma de partea lor
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
PENSIE MAI MARE! De la 1 SEPTEMBRIE să le luăm în calcul la calculul pensiilor
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro