Ce lovitură a dat Vlăduța Lupău. A renunțat imediat la Revelionul lui Dan Negru, câți bani va lua (exclusiv)

Ce lovitură a dat Vlăduța Lupău. A renunțat imediat la Revelionul lui Dan Negru, câți bani va lua (exclusiv)
Vladuta Lupau a renunțat imediat la Revelionul lui Dan Negru

Vlăduța Lupău a dat lovitura. Ea a renunțat de îndată la Revelionul lui Dan Negru, care, anul acesta are aproape 90 de invitați, nume grele din showbiz.

Ce lovitură a dat Vlăduța Lupău pe plan muzical

Dar iată că pe ultima sută de metri, Vlăduța Lupău, și ea invitată la acest Revelion, a cerut să rezilieze contractul, din motive financiare. Ea a prins un contract de mii de euro în străinătate, iar Dan Negru a dat mai multe detalii pentru Impact.ro. 

Astfel, Vlăduța Lupău, nelipsită în ultimii ani, din programul de Revelion al lui Dan Negru a prins în Germania un contract de mii de euro, de zece ori de mai mult decât ar fi luat de la Antena 1. Artista i-a cerut iertare lui Dan, au spus surse din Antena 1 în exclusivitate pentru impact.ro.

Cum în perioada pandemiei vedetele au dus lipsă de concertele, Dan Negru a înțeles situația și a reziliat contractul cu Vlăduța, fără penalizări.  Dan Negru a declarat:

”Am o colaborare excelentă cu Vlăduța și abia aștept să ne revedem pe platourile de filmare. Mă bucur că s-au deschis scenele pentru artiști. E mai important asta decât orice show tv”, a spus Dan Negru.

De asemenea, reporterii impact.ro au aflat și cu cât vor fi plătiți artiștii care vor participa la realizarea programului de Revelion, de la Antena 1:

”Sunt onorarii ceva mai mici ca în alți ani, s-a ajuns la sume cuprinse între 200 și 1.500 de euro. S-a negociat destul de strâns, mai ales că vedetele nu prea mai au și alte contracte din care să câștige ban.”

Florin Piersic nu dorește să primească bani pentru programul umoristic

Pe lista invitaților se numără și maestrul cinematografiei și al teatrului, Florin Piersic, prieten bun cu Dan Negru:

”Florin Piersic a acceptat invitația. El nu dorește bani, zice că vine din plăcere, ca să distreze românii în Noaptea dintre Ani. Îl va aduce cineva cu mașina, de la Cluj, iar pe parcursul șederii la București va beneficia de un adevărat răsfăț, din partea organizatorilor”, au mai declarat, pentru impact.ro, surse din Antena 1.

Și anul acesta, Dan Negru așteaptă cu nerăbdare debutul filmărilor programului de Revelion. Cu toate acestea, din cauza pandemiei de Covid-19, lista invitaților a suferit numeroase modificări. Unii dintre artiștii invitați și-au confirmat d-abia zilele trecute prezența, astfel că scena a trebuit refăcută ca să poată intra în cadru toate cele aproape 90 de vedete care vă vor încânta în seara de Revelion, la Antena 1.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI