14 apr. 2021 | 10:37

Ce loc de muncă a primit fata vitregă a lui Marcel Vela. Face parte din Guvernul României

Politică
Ce loc de muncă a primit fata vitregă a lui Marcel Vela. Face parte din Guvernul României
Ce loc de muncă a primit fata vitregă a lui Marcel Vela. Face parte din Guvernul României

Andra Pleșa, fiica vitregă a lui Marcel Vela, a primit un post de subsecretar de stat în Guvernul Cîțu. Premierul a semnat ordinul. Evoluția sa politică.

Locul de muncă primit de fata vitregă a lui Marcel Vela

Andra-Sabrina Pleșa, fiica partenerei de viață a lui Marcel Vela, a primit în guvern postul de vicepreședinte, un rang de subsecretar de stat al Agenției Naționale pentru Arii Naturale Protejate. Ordinul de numire a fost semnat de premierul Florin Cîțu: „Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, doamna Andra-Sabrina Pleșa se numește în funcția de vicepreședinte, cu rang de subsecretar de stat, al Agenției Naționale pentru Arii Naturale Protejate”.

A candidat la primăria Caransebeș

Andra Pleșa, candidat PNL la alegerile locale pentru funcția de primar al Caransebeș, a pierdut turul de scrutin în fața independentului Felix Borcean. Pe de altă parte, a ajuns consilier local pe lista deschisă de ministrul de Interne Marcel Vela, care a intrat în cursă pentru a o sprijini.

„A fost o campanie frumoasă în care am avut ocazia să cunosc oameni care mi-au dat încrederea și curajul de a candida! Alegerile de ieri, sunt pentru mine un câștig, pentru că am reușit să coagulez o echipă de tineri care vor rămâne la fel de activi și de prezenți în viața orașului, pentru că am reușit să creez o dezbatere reală despre proiectele bune și necesare pentru municipiu și pentru că, în tot acest timp, am consolidat colaborări oneste și am descoperit prietenii sincere.

(….) Îl felicit pe Felix Borcean pentru reușită. De acum înainte, voi fi doar avocatul caransebeșenilor și voi rămâne atentă ca așteptările lor să nu fie înșelate”, a notat tânăra pe contul pe Facebook.

Are o relație de dragoste cu fostul ministru al Sporturilor

Fiica lui Vela este partenera lui Ionuț Stroe, fost ministru al Sporturilor. Cei doi s-au căsătorit civil la finalul anului 2020. Recent, ei s-au relaxat la altitudine, într-o zonă montană din România, de unde nu au ezitat să publice mai multe fotografii pe rețelele de socializare.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Statul plătește 138.000.000 $ din cauza ”celui mai înfricoșător monstru”, condamnat la 360 de ani de închisoare
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Noua autostradă din România. Data la care va fi dată în folosință
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Băncile din România sunt obligate. Anunț pentru toți românii care au credite la bancă
Capital.ro
Veste bună pentru turismul românesc: Noua autostradă pe care se va putea ajunge mai ușor pe litoral
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Servicii medicale fără card de sănătate! Decizia CNAS luată la nivel național
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro