Ce loc de muncă a primit fata vitregă a lui Marcel Vela. Face parte din Guvernul României

Ce loc de muncă a primit fata vitregă a lui Marcel Vela. Face parte din Guvernul României
Ce loc de muncă a primit fata vitregă a lui Marcel Vela. Face parte din Guvernul României

Andra Pleșa, fiica vitregă a lui Marcel Vela, a primit un post de subsecretar de stat în Guvernul Cîțu. Premierul a semnat ordinul. Evoluția sa politică.

Locul de muncă primit de fata vitregă a lui Marcel Vela

Andra-Sabrina Pleșa, fiica partenerei de viață a lui Marcel Vela, a primit în guvern postul de vicepreședinte, un rang de subsecretar de stat al Agenției Naționale pentru Arii Naturale Protejate. Ordinul de numire a fost semnat de premierul Florin Cîțu: „Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, doamna Andra-Sabrina Pleșa se numește în funcția de vicepreședinte, cu rang de subsecretar de stat, al Agenției Naționale pentru Arii Naturale Protejate”.

A candidat la primăria Caransebeș

Andra Pleșa, candidat PNL la alegerile locale pentru funcția de primar al Caransebeș, a pierdut turul de scrutin în fața independentului Felix Borcean. Pe de altă parte, a ajuns consilier local pe lista deschisă de ministrul de Interne Marcel Vela, care a intrat în cursă pentru a o sprijini.

„A fost o campanie frumoasă în care am avut ocazia să cunosc oameni care mi-au dat încrederea și curajul de a candida! Alegerile de ieri, sunt pentru mine un câștig, pentru că am reușit să coagulez o echipă de tineri care vor rămâne la fel de activi și de prezenți în viața orașului, pentru că am reușit să creez o dezbatere reală despre proiectele bune și necesare pentru municipiu și pentru că, în tot acest timp, am consolidat colaborări oneste și am descoperit prietenii sincere.

(….) Îl felicit pe Felix Borcean pentru reușită. De acum înainte, voi fi doar avocatul caransebeșenilor și voi rămâne atentă ca așteptările lor să nu fie înșelate”, a notat tânăra pe contul pe Facebook.

Are o relație de dragoste cu fostul ministru al Sporturilor

Fiica lui Vela este partenera lui Ionuț Stroe, fost ministru al Sporturilor. Cei doi s-au căsătorit civil la finalul anului 2020. Recent, ei s-au relaxat la altitudine, într-o zonă montană din România, de unde nu au ezitat să publice mai multe fotografii pe rețelele de socializare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI