Cum arată fiica lui Marcel Vela. I-a făcut nuntă de prințesă cu 700 de invitați

Cum arată fiica lui Marcel Vela. I-a făcut nuntă de prințesă cu 700 de invitați
Marcel Vela, anunț de ultimă oră pentru români. Ce s-a decis în ședința cu Iohannis

Deși situația în care ne aflăm îl solicită mult, fiind ministru de Interne pe timp de pandemie, acasă, la Caransebeș, Marcel Vela este așteptat de o familie minunată, în frunte cu cele două comori ale sale: fiica și nepoata.

Cum arată fiica lui Marcel Vela. I-a făcut nuntă cu 700 de invitați

Surse guvernamentale susțin că munca îi ocupă tot timpul ministrului de Interne, de când România se află în stare de urgență. Este aici de câte ori se întâmplă o schimbare, pentru a ne-o comunica, fură câteva ore de somn pe noapte, iar de ajuns la familie, în Caransebeș, rămâne, momentan, doar o dorință.

Marcel Vela este căsătorit și are două comori. Prima este fiica lui, Andra, o tânără superbă care este deja la casa sa. Pe 4 noiembrie 2012, tânăra și-a unit destinele cu Cristian, pe atunci viceprimar liberal în comuna Armeniș. Acum, bărbatul, care a preluat între timp numele de familie al socrului, este chiar edilul localității.

De altfel, în perioada aceea, Marcel Vela era primarul orașului Caransebeș și a ținut să oficieze căsătoria civilă a fetei sale. „Vă doresc Casă de Piatră, tot ce este mai frumos pe Pământ, tot binele din lume, toate binecuvântarile din Cer, copii frumoși și sănătoși, spre bucuria noastră”, le-a urat tinerilor căsătoriți.

La petrecere au participat multe personalități politice

A urmat apoi nunta, la Catedrala Episcopală, ținută de un sobor de preoți condus de episcopul Caransebeșului. Mireasa a fost condusă la altar de tatăl ei, ca într-o poveste, pe un covor de petale din tradafiri roșii și albi, comandat chiar de acesta.

Cum arată fiica lui Marcel Vela. I-a făcut nuntă de prințesă cu 700 de invitați
Fiica, ginerele și nepoata lui Marcel Vela

Petrecerea care a urmat a adunat în sălile Restaurantului Imperial peste 700 de invitați, printre care și nenumărate personalități din PNL, în funte cu Ludovic Orban, Crin Antonescu, Rareș Mănescu sau Tudor Chiuariu. Nași le-au fost Daniel Chițoiu, pe atunci ministrul Economiei, și soția sa. La finalul slujbei, mirii au eliberat porumbei.

Pentru fiica sa, Vela i-a chemat să-i cânte la petrecere pe Aurelian Temișan, Elena Gheorghe, Nicoleta Voica, Petrică Moise, Traian Jurchelea și orchestra ”Virtuozii Banatului”, potrivit Click.