Ce legătură secretă este între Anamaria Prodan și Sebastian Chitoșcă de la Survivor. Puțini oameni știau

Ce legătură secretă este între Anamaria Prodan și Sebastian Chitoșcă de la Survivor. Puțini oameni știau
Legatura dintre Anamaria Prodan și Sebastian Chitosca

Sebastian Chitoșcă de la Survivor România 2021 și impresara Anamaria Prodan se cunosc bine. Se pare că aceasta ”ar fi pus ochii” pe el în urmă cu cinci ani, pe vremea când Faimosul avea numai 23 de ani.

Ce legătură secretă este între Anamaria Prodan și Sebastian Chitoșcă de la Survivor

Sebastian Chitoșcă era considerat atunci o mare speranță a fotbalului românesc, iar impresara l-a făcut să se răzgândească în ce privește cu planurile lui de a renunța la sport. De menționat este că el a renunțat la fotbal la vârsta de 28 de ani, dar primul gând ca să-și agațele ghetele în cui a fost la vârsta de 23 de ani.

Atunci, sportivul era legitimat la Ceahlăul Piatra Neamț, un club aflat în insolvență, care nu-și mai plătise jucătorii de luni bune. Deși Sebi era printre cei mai buni din echipă, asta nu-l consola prea mult. A cunoscut-o atunci pe Anamaria Prodan, care l-a determinat să continue cu fotbalul, promițându-i un contract cu cea mai bogată echipă din România, și anume, FCSB, notează wowbiz.ro.

Și astfel a ajuns Anamaria Prodan impresara lui Sebastian Chitoșcă în anul 2016, an în care antrenorul actualului lider din Liga I era chiar soțul ei, Laurențiu Reghecamph. Ea a mers la palat și l-a convins pe Gigi Becali să îl cumpere pe Chitoșcă la pachet cu alți doi jucători de la Ceahlăul, și anume, Popadiuc și Ștefănescu. Cum nemțenii se aflau într-o situație financiară proastă, ei au acceptat să-și cedeze cei mai buni jucători pentru 150.000 de euro.

Cum a ajuns Anamaria Prodan impresara lui Sebastian Chitoșcă

”Transferul la Steaua ar fi excepțional, trebuie să plec de aici pentru că nu mai sunt condiții. Nu mă refer doar la bani, nu mă refer la faptul că nu mi-am mai luat salariul de opt luni, ci la faptul că aici nu mai merge nimic normal, așa cum ar trebui să meargă”, menționa la acea vreme Sebastian Chitoșcă.

De altfel, Gigi Becali l-a lăudat pe Sebi și l-a numit ”perla lui”, dar ea nu a confirmat, poate tocmai din cauza așteptărilor mari. După o vreme stată pe bancă, Chitoșcă s-a accidentat și a fost trecut rapid la ”pierderi”.

„Mă antrenam nebunește la FCSB, crezând că prind și eu un meci. Am jucat cu Foresta în Cupă, după o perioadă petrecută la echipa a doua.

MM Stoica venea la noi și mă dădea exemplu. La două zile după meciul ăsta, m-am accidentat. A fost o mocirlă infernală acolo, un teren greu. După, am mers pe un sintetic cu echipa a doua și m-am accidentat. S-a rupt totul de acolo”, a spus Sebasitian Chitoșcă.

În mod oficial, Sebastian Chitoșcă a rămas jucătorul lui FCSB până în anul 2017, perioadă în care a fost împrumutat la FC Voluntari și FC Brașov. Apoi, el a ajuns la FC Botoșani și U Cluj, apoi, în anul 2019, s-a retras. Sebastian Chitoșcă a rămas în relații bune cu Anamaria Prodan. La FCSB, el a obținut aproximativ 3.500 de euro pe lună.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI