Ce vrea să-i facă Anamaria Prodan unui român celebru. Va plăti pentru asta

Ce vrea să-i facă Anamaria Prodan unui român celebru. Va plăti pentru asta
Ce vrea să-i facă Anamaria Prodan unui român celebru

Transferul lui Dennis Man la Parma a creat confuzie, ce s-a transformat rapid în scandal. Anamaria Prodan intenționează să-l dea în judecată pe jucător pentru a-i cere daune.

Dennis Man, mărul discordiei dintre Anamaria Prodan și Gigi Becali. Fotbalistul a ieșit în pierdere. Impresara îl va da în judecată

Dennis Man a decis să realizeze contractul transferului la Parma cu firma lui Gigi Becali. La acel moment, impresarul jucătorului era Anamaria Prodan.

„Avocatii mei au totul pregatit, cine a greșit trebuie să plătească. Mie îmi pare tare rău că s-a ajuns aici, mai ales că am avut o relație deosebită cu Dennis și familia lui. Dar trebuie să îmi fac și eu dreptate”, a declarat vedeta.

În ceea ce privește relația ei cu Gigi Becali, cei doi ar fi făcut o înțelegere conform căreia impresara nu ar mai avea permisiunea să-l atace public. Anamaria Prodan a demontrat aceste zvonuri, cu mențiunea că între ea și patronul FCSB nu va exista o împăcare.

„Ce împăcare, nici vorbă! Nu se pune problema, nu aș putea trece peste ceea ce mi-a facut un om caruia i-am fost mereu alături, mereu loială. Voi continua să lucrez cu aceiași jucători ca si până acum, nu s-a schimbat absolut nimic”, a completat Anamaria Prodan.

Izbucnirea scandalului din sport a adus noi informații și în presa mondenă. Becali a devoalat că Anamaria Prodan și soțul ei, Laurențiu Reghecampf, ar urma să divorțeze și că cei doi nu se mai înțeleg de o bună perioadă de timp, dar au rămas împreună pentru copii și avere.

Etapele conflictului: Man a semnat pentru o zi, Becali l-a reprezentat la Parma

„Dennis Man mi-a zis că ei l-au amenințat dacă nu se va face transferul. Tatăl lui a fost la palat și a încercat să îi explice lui Gigi ca nu e corect în fața lui Dumnezeu, în primul rând, că eu l-am adus de când era mic și că am avut grijă de el de când era mic. Nici nu a vrut să audă. Nu a mai contat de sfinți și Dumnezeu, când a auzit de bani a uitat de sfinți și de Dumnezeu, și de tot. Man e jucătorul meu.

El a refuzat, chiar în ciuda presiunilor, să semneze cu Becali pe cinci ani. A spus clar că nu îl interesează să lucreze cu el. Într-un final, a semnat o hârtie de o zi, când va fi reprezentat de Becali la Parma. O să fie o nebunie acolo. Sunt niște discuții incredibile”, a explicat impresara la Telekom Sport.