18 feb. 2020 | 20:51

Ce le face PRO TV artiștilor cu care semnează pentru show-ul Masked Singer România. Cu greu au acceptat

Emisiuni TV
Ce le face PRO TV artiștilor cu care semnează pentru show-ul Masked Singer România. Cu greu au acceptat
Ce le face PRO TV artiștilor cu care semnează pentru show-ul Masked Singer România. Cu greu au acceptat

PRO TV a achiziționat licența de producție a celui mai spectaculos show de televiziune din lume: The Masked Singer. Formatul, care a devenit viral și a creat o adevărată isterie în rândul publicului în peste 25 țări de pe cinci continente (America de Nord, America de Sud, Asia, Australia și Europa), ajunge în România. Telespectatori de toate vârstele, copii, părinți și bunici vor încerca să afle cine se ascunde în spatele măștilor, în fenomenul TV al anului 2020.

Ce le face PRO TV artiștilor cu care semnează pentru show-ul Masked Singer România

La Masked Singer România, vedetele intră în pielea unor personaje fantastice. Nimeni nu va ști identitatea acestora, ele fiind nevoite să păstreze acest secret inclusiv față de familie și prietenii apropiați. În fiecare ediție, măștile vor cânta și se vor duela între ele, iar masca ce va strânge cele mai puține aprecieri din partea publicului se va demasca și va părăsi show-ul. Dar, ca în orice show de mare calibru, apar și problemele de culise, iar vedetele care participă la acest show deja se confruntă cu unele dintre ele.

Cu greu au acceptat

În jurul show-ului s-a creat o ”perdea„ de secrete, vedetele ajungând chiar să fie ”păziți” și urmăriți de bodyguarzi, astfel că cei ce se ocupă de producția show-ului au ajuns până acolo, încât să le interzică participanților, vedete autohtone, să vină la filmări cu telefoanele mobile, ba chiar să le confiște. Se folosesc de tertipuri, în sensul că le pun măști reflectorizante, pentru a nu fi recunoscute până la platoul de filmare, le aduc dubluri pentru a induce în eroare și le escortează cu bodyguarzi. Iar vedetele urmează să-și scoată măștile doar după ce sunt eliminate.

Tot din culisele show-ului s-a mai aflat că oficialii acestuia au semnat contractele, atât cu vedetele cât și cu membrii echipei de producție, cu o clauză de confidențialitate extrem de bine pusă la punct. Vedetele nu au voie să se apropie de nimeni din echipa de producție, să vorbească cu cineva sau să ofere vreun indiciu, iar de cealaltă parte și personalului îi este interzisă interacționarea cu vedetele. Până și identitatea familiilor acestora este ținută secret. În plus, cei care vizitează concurenții sunt nevoiți să-și ascundă fețele cu măști pentru a evita identificarea rudelor lor celebre.

The Masked Singer este un format TV în care celebrități intră într-o competiție muzicală purtând măști și costume elaborate pentru a ascunde cel mai bine păstrat secret din istoria televiziunii: identitatea lor. Sportivi, actori, cântăreți, oameni de afaceri sau influenceri vor urca pe scenă, vor cânta și se vor duela costumați din cap până-n picioare în personaje fantastice. Identitatea vedetelor implicate în acest show va fi ținută ascunsă până în momentul în care masca va părăsi competiția.

Ce le face PRO TV artiștilor cu care semnează pentru show-ul Masked Singer România. Cu greu au acceptat

Ce le face PRO TV artiștilor cu care semnează pentru show-ul Masked Singer România. Cu greu au acceptat

Fiecare moment artistic va fi însoțit de câteva indicii care-i vor ajuta pe cei de acasă să descopere identitatea celebrităților ascunse în măști. Un grup de detectivi va încerca în fiecare ediție să ghicească ce personalitate publică se ascunde în mască, ajutat fiind de informațiile pe care vedeta le va oferi publicului înainte de fiecare interpretare. Cine sunt detectivii care vor să descopere ”cel mai bine păstrat secret” al momentului, vom afla în scurt timp.

Printre vedetele internaționale care au participat de-a lungul timpului la Masked Singer se numără Michelle Williams (ex-Destiny’s Child), Lil Wayne, Seal, Chaka Khan, Patti LaBelle, Kelly Osbourne, T-Pain, Joey Fatone (ex-NSYNC), Rumer Willis (fiica lui Demi Moore și a lui Bruce Willis), La Toya Jackson, Tori Spelling etc.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
INTERDICȚIE clară pentru românii cu casă la curte. Statul nu-ți dă voie să treci de această limită
Capital.ro
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște 2024. Lista liberelor
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
MODIFICARE în CODUL MUNCII! Se adaugă VECHIME la PENSIE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro