Ce l-a pus aseară Adela Popescu să facă pe Radu Vâlcan. Cătălin Măruță a fost șocat să audă

Ce l-a pus aseară Adela Popescu să facă pe Radu Vâlcan. Cătălin Măruță a fost șocat să audă
Adela Popescu, cererea specială pentru Radu Vâlcan

Adela Popescu a trecut prin momente grele în cea de-a treia sarcină. Cunoscuta actriță și prezentatoare de televiziune a vorbit despre lucrurile prin care a trecut, cum a acționat atunci soțul său, dar și despre când ar urma să nască.

Adela Popescu, momente grele în sarcină

Adela Popescu a acceptat invitația lui Cătălin Măruță, iar preț de câteva minute bune i-a mărturisit prezentatorului prin ce clipe grele trece aceasta. Actrița a mărturisit că sarcinile ei au fost mereu ușoare, dar ieri nu s-a putut declara atât de norocoasă pentru că a simțit pentru prima oară stări extreme de rău.

Colega de platou a lui Cove s-a speriat atât de tare încât să își facă trei teste pentru COVID-19, crezând că a fost infectată. Blondina a mărturisit că a avut o poftă incredibilă la orele 22:00, atunci când toate magazinele sunt închise.

Totuși, Radu Vâlcan a făcut tot posibilul pentru a-i aduce graviduței compotul de vișine dorit. Din păcate, acesta a reușit să-i facă rost la acea oră doar de compot de piersici, dar artista s-a declarat mulțumită.

Amintim că vedeta trăiește o frumoasă poveste alături de prezentatorul de la „Insula iubirii”. ”Radu, de la început, m-a făcut să mă simt cea mai frumoasă, cea mai deșteaptă și cea mai importantă.

Ori eu, cu aceste trei calități bine împământenite în mine, am putut și pot să fac orice în viață. El m-a făcut pe mine să am încredere în el și să fiu o soție bună prin faptul că m-a valorizat pe mine, m-a pus pe piedestal”, a declarat actrița într-un interviu realizat de Mihai Morar.

„M-am panicat puțin”

“Ieri mi-a fost pentru prima dată rău de când sunt însărcinată din nou. M-am panicat puțin, mi-am și făcut testul covid de trei ori. Toate au ieșit negative. A fost și prima zi în care am avut pofte. I-am zis lui Radu la zece seara că dacă nu-mi aduce un compot de vișine mor, așa că a sunat pe cineva și mi-a adus, dar de piersici. Bun și ăla! Mi-am făcut pofta. Azi sunt bine și abia așteptam să suni. Eu voi naște natural, sper. Între 13 și 16 iunie urmează să se întâmple. Sper să fie totul în ordine, copilul să se întoarcă și totul să fie pregătit pentru o naștere naturală. Prima dată am avut un travaliu de 10 ore, a doua oară la Andrei a fost de 5 ore, dar chiar și așa îmi doresc o naștere naturală și de această dată”
Adela Popescu (La Măruță)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI