Ce job bun are Nikita în Spania. Românca s-a schimbat complet la 48 de ani: „Ce-mi pot dori mai mult?” (exclusiv)

Ce job bun are Nikita în Spania. Românca s-a schimbat complet la 48 de ani: „Ce-mi pot dori mai mult?” (exclusiv)
Ce munceste Nikita in Spania

Mihaela Ispas, alias Nikita, era în urmă cu câțiva ani o adevărată vedetă, fiind prezentă la mai toate televiziunile din România. De ceva ani a decis să emigreze în Spania, acolo unde se pare că duce o viață frumoasă. Abia acum s-a aflat ce loc de muncă bun are Nikita în Spania.

O mai țineți minte pe Nikita? A emigrat în Spania și nu vrea să mai audă de România. Ce loc de muncă are

Nikita trăiește de ani buni la Malaga, Spania, alături de cele două fete ale ei. Nikita era o adevărată vedetă în România și spune că și acum românii care se găsesc cu ea în țara care a adoptat-o îi cer politicos să se fotografieze împreună.

De asemenea, Nikita de România recunoaște că nu mai în calcul vreun moment să revină pe plaiurile mioritice. Plecată de aproape 15 ani din România, Nikita a vorbit despre diferențele pe care le-a observat între români și spanioli, dar și despre noul ei stil de viață.

Nikita împlinește 48 de ani în toamnă

Nikita, care va împlini 48 de ani în această toamnă, recunoaște că multe lucruri s-au schimbat în viața ei de când a părăsit România. Marea schimbarea a intervenit odată cu nașterea primei sale fetițe, moment care i-a schimbat total optica asupra vieții.

„Sunt conștientă că mulți dintre cei care m-au cunoscut în tinerețe nu ar fi crezut în ruptul capului că eu voi deveni cândva mama. Sinceră să fiu, la un moment dat, nici eu nu mă vedeam în postura asta! Dar viața te pune deseori în anumite situații în care înveți să te descurci, într-un fel sau altul”, a spus Nikita, potrivit impact.ro.

Nikita era mamă când a plecat în Spania

Când a plecat în Spania, Nikita avea deja o fetiță, pe Cristina, care va face în curând 13 ani, după care i-a dat naștere și mezinei familiei, Vanessa.

„Am plecat de jos, inclusiv în Spania. Locuiesc în Malaga, lucrez la primărie și am casa și mașina mea. Ce-mi pot dori mai mult?! A fost o vreme în care nu m-aș fi declarat mulțumită cu așa ceva, dar a trecut demult. Acum sunt o femeie în toată firea, care nu-și dorește altceva decât să-și crească copiii și să-și vadă în liniște de propria viață!”, adaugă Nikita.

Cum și-a cunoscut Nikita actualul iubit polițist

Nu în ultiml rând, Nikita spune că stă bine și din punct de vedere sentimental, având de câțiva ani o relație stabilă cu un bărbat de meserie polițist.

Nikita a spus că l-a cunoscut pe Javier în urma unei încăierări, atunci când ea a salvat o femeie căreia i se fura geanta trăgându-i câteva scatoalce hoțului care era român.