Vedeta care nu vrea să renunțe la jobul de la PRO TV: „Decizia este una asumată”

Vedeta care nu vrea să renunțe la jobul de la PRO TV: „Decizia este una asumată”
Cine nu vrea sa renunte la postul pe care il are in PRO TV

Care este vedeta care nu vrea să renunțe la jobul de la PRO TV, în contextul în care este nevoită să facă naveta România-Norvegia. Nu vrea să renunțe la prima ei dragoste, televiziunea, dar nici nu vrea să renunțe la țara de adopție, unde se simte extraordinar de bine.

O vedetă PRO TV nu vrea să renunțe la job chiar dacă trebuie să facă naveta România-Norvegia. Despre cine este vorba

Magda Pălimariu va face naveta România-Norvegia pentru că nu vrea să renunțe la jobul de la PRO TV. Vedeta vrea să petreacă timp în Norvegia, care i se pare o țară senzațională, dar nu vrea să lase baltă locul ei de muncă de care s-a atașat foarte tare. Astfel, Magda Pălimariu și-a amintit vremurile de început de la PRO TV, unde prezintă vrmea.

„Să tot fie 18 ani… Nu s-a întâmplat ceva memorabil la început, doar au fost emoţiile mai mari, fireşte; dar le-am depăşit cu brio, căci am avut alături o echipă profesionistă care m-a ajutat”, a spus Magda Pălimariu, potrivit click.ro.

De ce nu își dă demisia Magda Pălimariu

Vedeta PRO TV a spus și de ce nu vrea să își părăsească locul de muncă, chiar dacă este nevoită să petreacă mult timp în Norvegia.

„Îmi place că merg la muncă mereu cu zâmbetul pe buze. Îmi plac oamenii pe care îi am în jurul meu şi faptul că suntem deja, de atâţia ani, ca o mare familie. Mă simt acasă la locul de muncă şi asta e foarte important”, a mai spus Magda Pălimariu.

De ce merge Magda Pălimariu în Norvegia

Prezentatoarea de la meteo trebuie să meargă des în Norvegia pentru că soțul ei este stabilit acolo. Nu renunță la România definitiv, astfel că vrea să-și păstreze și serviciul

„Da, pentru că soţul meu este stabilit în Norvegia şi este normal să ne petrecem timpul şi aici, şi acolo. Dar nu mă mut definitiv – aşa cum am tot văzut că s-a scris în ultima perioadă – şi nici nu renunţ la jobul de la PRO TV. Nu se exclud una pe alta, iar decizia de a face naveta este una asumată, care nu ne încurcă absolut deloc, ba din contră”, mai precizează prezentatoarea TV.

Ce face Magda Pălimariu în Norvegia

Magda Pălimariu spune că ar renunța greu la România, mai ales că aici are toate rudele, însă recunoaște că nu știe cum va fi viața ei peste 10 ani. Între timp, a povestit cu se descurcă în Norvegia.

„Zilele decurg absolut normal. E oarecum mai linişte, deoarece nu locuim în mijlocul oraşului Oslo, ci undeva la 15 minute cu maşina. Mergem aproape în fiecare weekend la munte, cu toate că şi unde locuim este un loc foarte liniştit, cu o apă curgătoare în faţa casei, pe unde mă plimb în fiecare dimineaţă. Uneori, seara, ne place să ieşim în oraş”, a mai precizat Magda Pălimariu, potrivit sursei citate mai sus.