Ce job a avut Raluca Bădulescu înainte să devină celebră. Jurata de la ‘Bravo, ai stil’ a povestit tot

Ce job a avut Raluca Bădulescu înainte să devină celebră. Jurata de la ‘Bravo, ai stil’ a povestit tot
Unde a lucrat Raluca Bădulescu înainte de a cunoaște succesul

Raluca Bădulescu este extrem de îndrăgită de telespectatori prin prisma show-ului ‘Bravo, ai stil’ de la Kanal D, dar nu mulți fani știu unde a lucrat cunoscuta vedetă înainte de a se îndrepta către adevărata ei pasiune, moda.

Raluca Bădulescu a spus totul. Unde a lucrat înainte de a cunoaște succesul

Mulți fani abia așteaptă să o vadă pe Raluca Bădulescu în fiecare ediție de la ‘Bravo, ai stil’, mai ales pentru că replicile sale spumoase stârnesc amuzamentul telespectatorilor. Vedeta este extrem de pasionată de modă, așa că se bucură enorm de faptul că face parte din proiectul de la Kanal D.

Raluca Bădulescu a absolvit Facultatea de Litere, așa că, pentru o perioadă de câteva luni, aceasta a lucrat ca profesoară de limba engleză. Totuși, după această etapă din viața ei, ea s-a îndreptat către o companie de telefonie mobilă, mai ales pentru că domeniul i se părea unul ofertant.

„Am mai avut câteva job-uri. Am fost pentru câteva luni profesoară de limba engleză, pentru că am terminat Facultatea de Litere, secțiunea română-engleză.

După aceea am lucrat la o companie mare de telefonie mobilă, la departamentul Relații Clienți.

Fiind imediat după Revoluția din 1989, companiile acestea intraseră pe piață și mi s-a părut foarte exciting (n.r. – captivant), mai ales că terminasem facultatea și nu avea legătură cu ce făceam eu, iar asta m-a atras și mai mult.”, a spus Raluca Bădulescu pentru Cancan.

Raluca Bădulescu, despre încercările din domeniul profesional: ‘Am fost și corporatistă’

Raluca Bădulescu a lucrat și într-o multinațională timp de un an și jumătate, iar, de acolo, ea a plecat la compania Petrom, unde a rămas o lungă perioadă de vreme, spre surprinderea fanilor care s-au obișnuit cu ea ca fiind o prezență importantă din lumea modei din România.

Jurata de la ‘Bravo, ai stil!’ nu a putut să stea departe de pasiunea ei ajungând, în cele din urmă, să scrie articole de modă pentru publicații din România.

„Am fost și corporatistă, la o multinațională, o perioadă. Mi-a plăcut și a fost o experiență cu adevărat mișto, cred că am lucrat circa un an și jumătate acolo.

După aceea, timp de opt ani am lucrat la Departamentul Import-Export produse petroliere, la Petrom.

Apoi au venit alte vremuri în care am scris pentru cele mai importante publicații din România rubricile de bine-prost îmbrăcat, rubrici de fashion.

De unde rezultă că da, m-am îndreptat către domeniul pe care-l iubesc cel mai mult, fashion-ul … până la sfârșit.”, a mai zis Raluca Bădulescu pentru publicația menționată mai sus.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI