Adevărul despre scandalul dintre Viviana Sposub și Ruxi de la Bravo, ai stil. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cele două

Adevărul despre scandalul dintre Viviana Sposub și Ruxi de la Bravo, ai stil. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cele două
Adevărul despre scandalul dintre Viviana Sposub și Ruxi de la Bravo, ai stil.

Care este adevărul despre scandalul dintre Viviana Sposub și Ruxi de la Bravo, ai stil! Celebrities. Iată ce s-a întâmplat, de fapt, între cele două.

Adevărul despre scandalul dintre Viviana Sposub și Ruxi de la Bravo, ai stil

Viviana Sposub s-a alăturat de curând competiției Bravo, ai Stil. Încă de la prima ei apariție au existat multe semne de întrebare în rândul concurentelor, dar și amintiri din trecut. Spre exemplu, Viviana Soposub și Ruxi de la „Bravo, ai stil! Celebrities” au fost prietene în trecut. Cu toate acestea, relația lor s-a stricat pe parcurs. Încă de la prima ei apariție s-a putut observa că între cele două există un istoric.

În ediția de ieri, Viviana Sposub s-a aflat pentru a doua oară în fața concurentelor și a juraților. Aceasta nu a reușit să impresioneze cu cea de-a doua ținută a sa, iar pentru asta nu a putut lua decât o singură steluță din partea Ralucăi Bădulescu. Ținuta Vivianei Sposub nu a impresionat-o însă deloc pe Ruxi, caracterizând-o ca fiind ”babificată”.

„E tânără! Nu ar trebui să se îmbrace așa! E babificată”, a spus lui Ruxi de la „Bravo, ai stil! Celebrities” despre ținuta Vivianei Sposub.

În culise, Ruxi Opulență a spus însă adevăratul motiv pentru care nu se poate abține să facă mai multe comentarii atunci când vine vorba despre Viviana Sposub. Aceasta a spus că în urmă cu mai mulți ani, ea s-a despărțit de iubitul ei din cauza prieteniei pe care o avea cu asistenta tv.

Cele două erau prietene în trecut

„Nu am răutate în mine, pur și simplu… Ceea ce s-a întâmplat între noi două m-a făcut să mă despart de prietenul meu. Poveștile pot fi împărțite. Poate ce mi-a zis prietenul meu nu e adevărat, dar s-au mai întâmplat și alte lucruri, dar nu vreau să-i fac niciun fel de rău sau s-o atac”, a zis Ruxi.

La rândul ei, întrebată ce anume s-a întâmplat între ea și Ruxi, Viviana Sposub a spus că prietenia lor s-a stricat pe parcurs și că cele două nu s-au mai văzut de mult timp.

„Nu e ce trebuie. Are nevoie să învețe. Ne știm destul de bine. Nu suntem prietene, dar ne știm din anturaje”, i-a transmis Ruxi fostei sale prietene.

Amintim că Viviana Sposub a devenit celebră în televiziune, după ce a prezentat rubrica meteo la Observatorul Antenei 1, apoi a fost co-prezentatoare în emisiunea “Vorbește Lumea”, la Pro TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI