Ce job a avut Kim Kardashian, până să ajungă celebră. A lucrat pentru numeroase vedete de la Hollywood

Ce job a avut Kim Kardashian, până să ajungă celebră. A lucrat pentru numeroase vedete de la Hollywood
Pentru ce vedete lucra Kim Kardashian înainte să devină faimoasă

Kim Kardashian este una dintre cele mai bogate și cunoscute vedete din lumea întreagă, dar aceasta nu s-a bucurat de faima pe care o are în zilele noastre de la începutul carierei sale. Se pare că bruneta a început de jos, la fel ca multe persoane.

Cum și-a început Kim Kardashian drumul la Hollywood. Detalii surprinzătoare

Haine scumpe, case uriașe, vacanțe exotice, servicii de lux, sume uriașe de bani și multă strălucire, cam așa ar putea să fie definită viața pe care o duce Kim Kardashian. Aceasta se bucură de propriul show de televiziune alături de familia sa și numeroase apariții, deci nu se poate plânge.

Înainte să cunoască succesul, Kim Kardashian a urmat un liceu catolic pentru fete, din Los Angeles. Aceasta a primit o educație foarte strictă, așa că nu i-a fost greu să își aleagă o meserie ce punea în valoare faptul că este extrem de ordonată.

Cunoscuta vedetă de televiziune nu s-a dat în lături de la nimic și a intrat extrem de ușor în lumea de la Hollywood, lucrând pentru unele dintre cele mai cunoscute celebrități de peste hotare. Astfel, ea și-a croit drum către succes.

Pentru ce vedete lucra Kim Kardashian în trecut. Le-a depășit faima

Kim Kardashian a lucrat ca organizatoare profesionistă de șifoniere pentru Rob Lowe, Paris Hilton, dar și Cindy Crawford. Astfel, aceasta nu era străină de paparazzi, de lumea de la Hollywood sau de viața încărcată a celebrităților.

Aceasta era nevoită să fie extrem de ordonată, să găsească și să asorteze diferite obiecte vestimentare și bijuterii pentru ca persoana ce își dorea să le poarte să le găsească cât mai repede, ținutele fiind deja pregătite.

Mai mult, Kim Kardashian se ocupa și cu achiziționarea unor ținute și accesorii pentru persoanele ce nu aveau timp să facă acest lucru, dar se asigura și că dulapul vedetelor nu este plin de lucruri nefolositoare, ce doar ar fi încurcat totul.

Kim Kardashian, extrem de ordonată. Cum se ocupă singură de garderoba sa

Chiar dacă acum este extrem de bogată, Kim Kardashian își organizează dulapul foarte bine. Spre exemplu, hainele vechi sunt depozitate într-o cameră cu o temperatură potrivită, iar ținutele noi sunt controlate de vedetă printr-o aplicație.

„Fiecare lucru se află într-un sac special, împreună cu o fotografie a mea de la evenimentul la care l-am purtat.

Vreau ca dulapul meu să nu pară atât de plin. Am o aplicaţie, în care apar toate hainele mele, fotografiate şi numerotate.

Pe măsură ce scot sau adaug lucruri, fac asta şi în aplicaţie, aşa că ştiu mereu, cu exactitate, ce am în şifonier.”, spunea vedeta în trecut.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI