Ce iubită are Kanye West după despărțirea de Kim Kardashian. Surpriză colosală în showbiz

Ce iubită are Kanye West după despărțirea de Kim Kardashian. Surpriză colosală în showbiz
Ce iubita are Kanye West dupa despartirea de Kim Kardashian

Surpriză colosală în showbiz. Cine este noua parteneră de viață a lui Kanye West, după ce s-a despărțit de Kim Kardashian. Este vorba despre una dintre cele mai frumoase și celebre femei din lume. Fotoreporterii i-au surprins într-o excursie romantică. Cine este norocoasa.

Ce iubită are Kanye West după despărțirea de Kim Kardashian

Vestea că Kim Kardashian și Kanye West divorțează a șocat o întreagă planetă. Nimeni nu se aștepta ca cele două vedete să pună capăt mariajului lor, în condițiile în care totul părea în regulă în relația lor.

Cu toate acestea, se pare că cei doi au avut probleme de multe luni de zile, iar după discursul halucinant al artistului de pe Twitter, bruneta a cedat psihic și s-a dus să depună actele de divorț.

Kanye West nu pierde timpul. Se pare că solistul a uitat-o pe frumoasa Kim Kardashian și a pus ochii pe o altă celebritate. Superba brunetă care i-ar fi furat inima ar fi nimeni alta decât Irina Shayk. Conform jurnaliștilor de la TMZ, Kanye West și modelul rus au fost zăriți împreună în localitatea Provence din Franța, acolo unde artistul ar fi dus-o pe presupusa lui iubită actuală într-o vacanță romantică.

Cei doi se cunosc de foarte mulți ani. Irina Shayk, fosta iubită a fotbalistului Cristiano Ronaldo, a apărut în videoclipul Power din 2010 al celebrului cântăreț.

De ce divorțează Kim Kardashian și Kanye West

Kim Kardashian și Kanye West se separă după opt ani de căsnicie, veste care a devenit cel mai mediatizat anunț din lume. Cei doi au încercat de mai multe ori să-și repare relația, de-a lungul anilor, dar se pare că nu mai găsesc un numitor comun. Deși Kim a declarat, în nenumărate rânduri, că fostul ei partener este un tată minunat care își iubește cei patru copii, vedeta și Kanye West nu par să revină la sentimente mai bune.

Publicația The Sun a intrat în posesia documentelor de divorț ale acestora și arată că averea comună de 2,2 miliarde de dolari nu este deloc afectată, având în vedere că în 2014 au semnat un contrat prenupțial, iar custodia comună a celor patru copii nu este contestată de niciunul dintre ei. Cauza divorțului, însă, este șocantă. Potrivit dovezilor, legătura dintre ei s-a sfârșit în vara anului trecut, când nu au căzut de acord cu privire la concediul pe care urmau să îl facă în timpul verii.

În ceea ce privește averea celor doi, Kanye West are în conturi 1,3 miliarde de dolari, iar Kim peste 900 milioane de dolari. Vedetele vor avea custodie comună pentru North (7 ani), Saint (5 ani), Chicago (3 ani) și Psalm în vârstă de un an.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI