Motivul stupid pentru care Kim Kardashian și Kanye West divorțează. Ce problemă puerilă

Motivul stupid pentru care Kim Kardashian și Kanye West divorțează. Ce problemă puerilă
Motivul pentru care Kim Kardashian și Kanye West divorțează

Kim Kardashian şi Kanye West și-au spus adio după opt ani de căsnicie. Vedetele au depus deja actele, iar acum lupta se dă pe milioane de dolari și pe custodia celor patru copii. Motivul rupturii s-a aflat acum.

Motivul pentru care Kim Kardashian și Kanye West divorțează

Despărțirea lui Kim Kardashian şi Kanye West este probabil cea mai mediatizată separare din lume. Celebrul cuplu a încercat de mai multe ori să-și repare căsnicia, însă acum nu mai sunt șanse să meargă pe același drum. Pentru anul 2021, cei doi nu și-au dorit decât să depună actele de divorț, lucru care s-a și întâmplat, după ce în vara anului trecut rapperul a făcut public faptul că încearcă să divorțeze de Kim de aproape doi ani. La scurt timp, acesta a regretat spusele și și-a retras cuvintele.

The Sun a intrat în posesia documentelor de divorț ale acestora și arată că averea comună de 2,2 miliarde de dolari nu este deloc afectată, având în vedere că în 2014 au semnat un contrat prenupțial, iar custodia comună a celor patru copii nu este contestată de niciunul dintre ei. Cauza divorțului, însă, este șocantă. Potrivit dovezilor, legătura dintre ei s-a sfârșit în vara anului trecut, când nu au căzut de acord cu privire la concediul pe care urmau să îl facă în timpul verii.

Potrivit publicației numite, Kanye e cooperant în discuţiile privind divorţul şi pare să respecte decizia lui Kim Kardashian. Deşi în prezent se află în Los Angeles, el a refuzat să o întâlnească pe Kim şi a apelat la bone şi şoferi să îi aducă pe copii în vila unde locuieşte.

Niciunul nu vrea pensie alimentară de la celălalt și vor rezolvarea cât mai rapidă a procedurilor de separare. Artistul are în conturi 1,3 miliarde de dolari, iar Kim peste 900 milioane de dolari. Vedetele vor avea custodie comună pentru North (7 ani), Saint (5 ani), Chicago (3 ani) și Psalm (un an). De asemenea, vor plăti în mod egal onorariile avocațiilor care îi vor reprezenta.

Au făcut terapie de cuplu

În urmă cu un an, cuplul a cheltuit peste un milion de dolari pentru a închiria o stațiune întreagă, unde au făcut terapie de cuplu. Ulterior, în pofida investiției, Kanye a refuzat să stea la vila din Los Angeles alături de familia lui, în detrimentul proprietății sale din Wyoming, loc în care și-a petrecut singur blocajul din pandemie. Pe lângă crizele de gelozie ale rapperului, acesta și-a acuzat de multe ori nevasta de manipulare și de faptul că a profitat de sentimentele lui.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI