Ce intimități a dezvăluit Anamaria Prodan despre soțul ei. Ce fac, de fapt, când sunt împreună

Ce intimități a dezvăluit Anamaria Prodan despre soțul ei. Ce fac, de fapt, când sunt împreună
Anamaria Prodan, intimități despre soțul ei. Declarația de dragoste pe care i-a făcut-o

Deși multă vreme s-a zvonit că cei doi vor divorțat, ba chiar că relația dintre ei s-a răcit de mult, Anamaria Prodan demonstrează pe zi ce trece că iubirea dintre ea și Laurențiu Reghecampf rezistă testului timpului. Nici romantismul nu a dispărut. Impresara i-a făcut soțului o declarație de dragoste emoționantă. „Când suntem împreună, nu ne poate sta nimeni în cale!”

Anamaria Prodan, declarație de dragoste pentru soțul ei

  • Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au căsătorit în data de 14 iunie a anului 2008, în Las Vegas.
  • Pe 31 august 2008 s-a născut băiatul lor, Laurențiu Junior, în Germania.
  • Impresara mai are doi copii, Rebecca și Sarah. Și antrenorul mai are unul, pe Luca.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf duc o viață de șeici în Dubai. Unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc trăiește asemeni unor regi în Emiratele Arabe. Celebrii soți au o vilă imensă pentru care plătesc chiria 400.000 de euro pe an. Așadar, luxul și opulența sunt la ele acasă, iar din ecuație nu lipsește iubirea.

„Laur este totul meu”

Recent, impresata a publicat o nouă carte biografică, formată din două volume. Aceasta i-a dedicat o parte specială soțului, unde a dezvăluit motivele pentru care acesta este atât de important în viața sa. ”Da, sunt cea mai bună!” se numește noua biografie a Anamariei Prodan.

„Nu sunt doar cuvinte mari pentru soțul meu! Eu simt tot ce spun. Laur este echilibrul meu, aerul meu, totul meu. Mă sprijină în tot ce fac și îmi este alături de o viață. Noi doi nu suntem doar suflete pereche ci și parteneri de luptă! Când suntem împreună, nu ne poate sta nimeni în cale!”, a declarat aceasta pentru prosport.ro.

Impresara l-a ”cerut de bărbat” pe antrenor

„Cumva, dacă este să o iei ad literam, da, i-am despărţit. Noi ne-am reîntâlnit după 13 ani, vineri. Luni, l-am cerut de bărbat. L-am întrebat exact în ce perioadă a vieţii sale este. Mi-a explicat că de mulţi ani nu mai are niciun fel de legătură cu soţia lui. Eu eram divorțată. Ne-am zis: ‘Ce facem?

Ne-am pierdut o dată, ne mai pierdem şi a doua oară? Luni, răspunsul lui a fost afirmativ. Că da, ne vom căsători. Și de atunci am luptat să ne căsătorim și nimeni să nu ne stea în cale”, a povestit agenta în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI