Ce intervenție estetică are Monica Anghel. Artista a recunoscut chiar ea că a fost nevoie de așa ceva

Ce intervenție estetică are Monica Anghel. Artista a recunoscut chiar ea că a fost nevoie de așa ceva
Ce intervenții chirurgicale are Monica Anghel?

Monica Anghel a făcut o serie de declarații pentru a clarifica evoluția sa fizică și transformările vizibile de care a avut parte. Cum a slăbit și la ce intervenții estetice a apelat vedeta?

Monica Anghel are operații estetice?

Cunoscuta artistă a recunoscut la ce intervenții estetice a apelat și cum a reușit să slăbească mai bine de 25 de kilograme. Cu toate că Monica Anghel a afirmat în nenumărate interviuri că nu a suferit o intervenție de micșorare a stomacului, fanii acesteia pare că nu o cred că ar fi slăbit atât de mult doar cu ajutorul unei alimentații corecte. Cântăreața a mărturisit la emisiunea Agenția VIP, de la Antena Stars, că până și unii apropiați nu au crezut-o, astfel că erau convinși că a recurs la intervenția ce a scăpat pe mulți de zeci de kilograme în plus.

„M-am plictisit deja de întrebare. Până şi fostul meu soţ m-a întrebat dacă mi-am tăiat stomacul. Am zis: băi, frate, aţi înnebunit cu toţii? Nu mi-am tăiat nimic. Am fost şi mi-am făcut botox aici (n.r. frunte). Fiul meu tot timpul mă întreba dacă sunt supărată, pentru că stau tot timpul încruntată”, a declarat Monica Anghel, potrivit spynews.ro.

Ce intervenții are Monica Anghel?
Ce intervenții are Monica Anghel?

„Ajungi să urăști și piesa, și artistul”

Monica Anghel a dezvăluit care este sursa ei principală de bani și cum a reușit să reziste în industria muzicală atâția ani.

„Am încercat să ascult și radiourile comerciale: nu realizează cât de mult rău le fac celor pe care îi difuzează în exces. Ajungi să urăști și piesa, și artistul, nu vrei să mai auzi de el. Asta e reacția mea, cel puțin. Nu se poate ca în permanență să auzi aceleași și aceleași piese, ai impresia că te spală cineva pe creier. Atunci când a fost întrebată dacă se poate întreține din muzică, interpreta a fost sinceră. Civilizat, fără extravaganțe, da. Dar oricum nu e genul meu să am extravaganțe. Nu asta contează”
Monica Anghel

Urmăriți Playtech.ro și pe