Ce înseamnă dacă visezi șerpi. Semnificația secretă din spatele acestei reptile de temut

Semnificația apariției un șarpe în vis

Nu trebuie crezut în vise, sunt de părere preoții. Au ca argument spusele înțeleptului rege Solomon: „Cela ce tuturor viselor nu crede, filozof duhovnicesc este”. Dar, dacă prezența unui spirit mai poate fi contestată, a unui lucru cert, analizat de specialiști de sute de ani încoace, cum poate? Tocmai pentru că există, dar într-un mod bizar, li s-au atribuit însemnătăți. Dacă visezi un câine vei primi o veste bună, dacă visezi o pajiște poate însemna lipsa de speranță sau sentimentul că ceva nu se termină. Însă, unul dintre cele mai comune vise care au trecut prin mintea noastră are șerpi. Explicația neașteptată.

Interpretarea viselor. Să te temi sau să te bucuri dacă visezi un șarpe?

Una dintre cele mai comune semnificații ale apariției unui șarpe în vis sunt: trădare, ură, înșelăciune sau defăimare. Este simbolul subconștientului și ar putea reflecta un proces de vindecare și rezolvare a unor probleme. Abstract este că, dacă visezi că ai călcat pe un șarpe, înseamnă că ai prieteni credincioși. Șarpele în vis este simbolul unei resurse pe care nu ai explorat-o sau a unei părți sălbatice din interiorul tău. El poate reprezenta intuiția sau o latură a spiritualității, a lucrurilor care te sensibilizează.

În schimb, dacă vezi un șarpe în somn, în iarbă, el anunță o perioadă în care vei avea noroc în amor. Trebuie menționat că șerpii apar în vise în momente de tranziție sau de transformare și ar putea releva o situație dificilă cu care să te confrunți sau unele emoții și gânduri care au rămas neexprimate.

Când visezi că aceste reptile sunt agresive, ei ar putea fi ilustrarea unor femei viclene care te-au amăgit sau care urmează să o facă. Ai grijă, însă, când visezi un șarpe care se zvârcolește, căci ai putea fi înconjurat de dușmani.

Citește mai multe explicații pe Știri din lume. 

Părintele Calistrat Chifan, despre vise

„Scriptura e plină de aceste semne, dar ele sunt premonițiale, vestitoare, dar trebuie să fie visate de niște oameni înțelepți. Adică să aibă o viață impecabilă, o conduită impecabilă, o rugăciune impecabilă, o trăire creștină și o imagine socială impecabilă.

Și, pentru că Satana întinde curse, vine tâlcuitorul filocalnic de vise și ne spune așa: sunt vise de la trup (partea poftitoare), visele firii sau imaginare, visele de la partea irascibilă (că te bați, că te răzbuni) și visele duhovnicești, care au premeditare strict spirituală”, a spus părintele Chifac într-un interviu pentru emisiunea ”Din Împărăția Ta”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI