Ce înălțime are, de fapt, Smiley și cu câți centimetri este mai înalt decât Gina Pistol

Ce înălțime are, de fapt, Smiley și cu câți centimetri este mai înalt decât Gina Pistol.

În prezent, Gina Pistol și Smiley au o relație de aproape 4 ani, ținută departe de ochii presei. Cei doi au constatat de la începutul relației că se fac fericiți unul pe altul și așa au ajuns să se iubească foarte mult. Împreună formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz.

Ce înălțime are, de fapt, Smiley și cu câți centimetri este mai înalt decât Gina Pistol

Smiley și Gina Pistol formează un cuplu din luna martie a anului 2017. De-a lungul timpului au fost tot felul de zvonuri în special dacă sunt sau nu pregătiți să facă pasul cel mare și să ajungă la altar. De curând, Gina Pistol, a fost întrebată într-un interviu dacă crede că relația lor va trece testul celor trei ani. Vedeta a spus că ea și Smiley se pare că s-au găsit unul pe celălalt din toate punctele de vedere. Cei doi nu își doresc să facă nuntă, deși au o relație perfectă.

“Deci dragostea durează mai mult de trei ani… Da, da. Ne respectăm foarte mult unul pe celălalt şi nevoile celuilalt. Cumva, eu şi Andrei ne-am găsit unul pe altul, pentru că îi înţeleg şi respect programul şi nu sunt genul de iubită cicălitoare, care să-i reproşeze că a stat prea mult la studio. Dacă petrece mai mult timp acolo decât mi-aş dori eu, mă duc şi eu la studio şi stau cu gaşca de acolo. E foarte interesant să vezi cum se naşte muzica!”, a declarat Gina Pistol, pentru okmagazine.ro.

Gina Pistol și Smiley.
Ce înălțime are, de fapt, Smiley și cu câți centimetri este mai înalt decât Gina Pistol.

Relația celor doi

Prezentatoarea show-ului Asia Express a povestit impactul pe care l-a avut plecarea ei pentru filmările Asia Express, asupra relației cu Smiley.

„Nu e ușor deloc! Îi înțeleg acum pe oamenii care sunt plecați departe de casă și simt acel dor care îi macină. L-am simțit și eu. Deși mie îmi place să călătoresc și sunt o fire mai independentă, de data aceasta am resimțit mai mult ca oricând dorul de casă și de cei dragi. Nu am stat niciodată atât de mult plecată de acasă, așa cum stăm în fiecare sezon de Asia Express.”, a mărturisit Gina pentru VIVA!

Diferența acestora de înălțime

Relația celor doi merge ca pe roate, chiar ei mărturisind că sunt aproape la fel și că își completează până și defectele. Dar între ei există totuși o diferență, și aceea se referă la înălțime. Smiley, pe numele adevărat Andrei Tiberiu Maria, are o înălțime de 1,85 cm, iar iubita sa, este cu 19 centimetri mai scundă decât acesta, având înălțimea de 1,66 centimetri.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI