Cum s-a afișat Ramona Olaru alături de Cătălin Cazacu. Dani Oțil a reacționat imediat

Cum s-a afișat Ramona Olaru alături de Cătălin Cazacu. Dani Oțil a reacționat imediat
Ramona Olaru si Dani Otil

Ramona Olaru s-a afișat pe InstaStory într-un videoclip emoționant, alături de noul iubit, Cătălin Cazacu. Dani Oțil l-a văzut și a reacționat imediat în ediția de azi a emisiunii.

Cum s-a afișat Ramona Olaru alături de Cătălin Cazacu

Ramona Olaru s-a postat la pieptul lui Cătălin Cazacu, pe InstaStory, semn că nu se mai ferește deloc să își exprime dragostea în văzul lumii și semn că acum nu mai doarme singură nopțile. Tot în videoclipul scurt, Ramona Olaru l-a tăguit pe Catălin Cazacu și i-a dedicat o inimă. Vezi imaginea în galeria foto a articolului. Dani Oțil a ținut să amintească despre postarea făcută de Ramona Olaru și a zis în ediția de azi a emisiunii:

”Postati! Postati pe Internet”, a spus matinalul, privind-o direct pe Ramona Olaru.

Tot în ediția de azi a emisiunii, Ramona Olaru a ținut să precizeze de când are relația cu campionul la motociclism:

”Suntem de o lună (n.red. împreună), de cand ne-am pupat”, a zis Ramona Olaru.

Cătălin Cazacu, dezvăluiri despre relația cu Ramona Olaru

Cătălin Cazacu, campion la motociclism, este noul iubit al superbei asistente de la Neatza cu Răzvan și Dani. Acesta a povestit ce planuri de viitor au împreună:

”Ramono, am primit binecuvantarea. A venit avalanșa peste noi în dimineața asta. Știe că am venit la tine, Teo. E un lucru nou pentru mine. Eu o iau și mâine, dar nu mă ia ea. Nu știu ce să zic, am înțeles că odată cu trecerea timpului, te comporți diferit.

La nunta mea, am zis că mă distrez. Lucrăm la două televiziuni diferite și e greu să plecăm undeva acum. Săptămâna viitoare eu plec in Grecia, pe barcă. Mi-aș fi dorit să vină cu mine. Am călcat in străchini până la vârsta asta încât nu mai am străchini. Mi-a ajuns. E foarte mișto ce se întâmplă acum”, a precizat Cătălin Cazacu la ”Teo Show”.

Despre relația dintre Ramona Olaru și Cătălin Cazacu a vorbit și Dani Oțil, recent, în stilul caracteristic:

”N-a mai câștigat o cursa de șase ani (n.red. despre Catalin Cazacu, o cursă de motociclism) , dar e pe cale să câștige cursa vieții lui”, a precizat Dani Oțil.

De altfel, despre un iubit al Ramonei Olaru au existat, de-a lungul timpului, mai multe indicii, date chiar de  Ramona Olaru în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani.

”Am fost cu Bianca (n.red. Bianca Nuțu, prezentatoarea rubricii Horoscop, de la Neatza cu Răzvan și Dani) să îmi calculeze harta, înainte să ies la cina cu el. Și a mers”, a dezvăluit Ramona Olaru în ediția de azi a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

”Nu mă mai lasă pe mese (n.red. să danseze pe mese)”, spunea Ramona Olaru în platou a avut loc discuție referitoare la petreceri.

”Păi, da, înainte tu încuiai, tu descuiai (n.red. casa), acum e altă treabă”, îi spunea și Răzvan Simion, întărind astfel dovada că Ramona Olaru iubește din nou.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI