Ce îi spune Gigi Becali soției sale, extrem de rar. Legătura dintre el și Luminița pe care puțini o știu

Ce îi spune Gigi Becali soției sale, extrem de rar. Legătura dintre el și Luminița pe care puțini o știu
Gigi Becali îi spune foarte rara asta soției sale

Gigi Becali îi spune câteva lucruri extrem de rar soției sale. Ce legătură neștiută este între el și Luminița? Foarte puțini știu de acest detaliu din familia latifundiarului. Fanii lui au rămas uimiți de ce au descoperit.

Gigi Becali îi spune foarte rar asta soției sale

Gigi Becali este unul din cei mai controversați afaceriști de la noi. Acesta este cunoscut pentru felul credincios de a fi și pentru reușitele din fotbal. Deși mereu pe prima pagină a ziarelor și pe buzele tuturor, vedeta a decis încă de foarte mulți ani ca familia sa să nu fie amestecată în viața publică, lucru apreciat foarte mult de soție și de fiicele sale care nu doresc să vină în lumina reflectoarelor.

Cu toate astea, toată lumea le urmărește fiecare gest în încercarea de a le cunoaște mai bine. Puțini știu detalii despre povestea de iubire dintre el și mama copiilor lui. În toți anii aceștia latifundiarul nu a vorbit des despre persoanele dragi.

Gigi și Luminița Becali se cunosc de când ea avea doar 14 ani. Un lucru mai puțin știut este că aceștia sunt veri de gradul al III-lea. Ea este cu 12 ani mai tânără decât el, dar susținea în urmă cu ceva ani că încearcă să se mențină pe lângă partenera sa.

„Când ne-am luat, eram tânăr, frumos, elegant”

„O ştiu de când avea 14 ani, pentru că bunicii noştri trăiau în aceeaşi casă. Suntem veri de gradul III, ea e cu 12 ani mai tânără decât mine. La 50 de ani ai mei mă străduiesc să mă menţin. Când ne-am luat, eram tânăr, frumos, elegant…”, detalia acesta, pentru libertatea.ro.

Întrebat despre romantism, bărbatul a spus că nu este punctul lui forte, dar cu toate astea îi mai spune din când în când că o iubește. Afaceristul recunoștea atunci că romantismul său este în inimă și că este de ajuns dacă simte.

Indiferent de orice, el spune că este un soț și un tată bun: ‘La mine romantismul e în inimă, nu în verb. Nu-s poet, dar sunt un soţ şi un tată bun. Îi spun soţiei că o iubesc, dar nu des.’

Cu fiicele în afaceri

„Am început proiecte imobiliare și cu prima fată, și cu a doua. După aceea ne vom extinde foarte mult, vom face imobiliare de sute de milioane de euro. Aveam planuri și înainte, dar acum piața a crescut, e cerere multă.

Ofertă nu prea e, și atunci dacă tot e, am zis hai să ne apucăm să facem. Dar ei fac (nr. fiicele și ginerele), eu doar îi consiliez. Eu am firma Becali Imobiliare prin care se vând apartamentele, răspund în fața oamenilor că tot ce se vinde este în regulă, că nu-i păcălește nimeni”
Gigi Becali (Sursa: economica.net)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI