14 feb. 2024 | 20:27

Ce îi scrie lumea lui Alex Velea, pe rețelele sociale, după crima din Dâmbovița. Artistul tocmai a anunțat că va avea un nou concert

Monden
Ce îi scrie lumea lui Alex Velea, pe rețelele sociale, după crima din Dâmbovița. Artistul tocmai a anunțat că va avea un nou concert
Ce îi scrie lumea lui Alex Velea, pe rețelele sociale, după crima din Dâmbovița. Artistul tocmai a anunțat că va avea un nou concert

Alex Velea trece printr-o perioadă dificilă, după ce a luat parte la petrecerea din Dâmbovița, unde a fost ucis un om. Deși acesta spune că nu avea nicio legătură cu persoanele implicate în conflict, oamenii nu se pot abține de la comentariile răutăcioase. Ce mesaje i-au transmis artistului când anunța următorul concert.

Alex Velea, criticat după crima din Dâmbovița

Alex Velea a devenit printre cele mai interesante personaje ale momentului, dar nu într-un context pozitiv. Artistul a fost în cabana cu pricina când a avut loc crima din Padina, judeţul Dâmboviţa, în urma căreia un bărbat a fost înjunghiat mortal.

De atunci, au apărut o mulțime de zvonuri referitoare la relația dintre el și criminalii, care îl urmăresc pe artist peste tot. Chiar și în contexte care nu au legătură cu această situație, haterii nu se pot abține de la acuzații nefondate și glume răutăcioase.

În urmă cu puțin timp, vedeta a anunțat că va avea un concert pe 17 februarie, la Restaurant Moldova Northampton din Marea Britanie, unde îi va încânta pe fanii lui plecați peste hotare. A oferit informații despre eveniment, precum locația exactă, prețul, ora începerii acestuia, dar gurile rele nu au putut sta departe.

Făcând referire la întâmplarea nefericită de la Hotel, aceștia au făcut tot felul de comentarii acide și răutăcioase la adresa artistului. Deși acesta nu a avut nicio legătură cu cele întâmplate, cei care nu îl plac nu s-au putut abține și au aruncat tot felul de săgeți asupra lui.

„Macetele, săbiile, cuțitele și pistoalele sunt… obligatorii!”

„Fără crimă!”

„Stai la masă cu interlopii…”

„Vedete de interlopi, vă vindeți meseria pentru niște bănuți murdari!”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Alex Velea, totul despre presupușii criminali

Alex Velea, cunoscutul cântăreț și personalitate media, a făcut recent o declarație fermă pe Instagram, în urma unui incident tragic care a avut loc la un hotel din Padina, județul Dâmbovița. Într-un story postat duminică seara, artistul a dorit să clarifice faptul că nu a avut nicio implicare în acest incident, precizând că se afla în camera sa de hotel în momentul tragediei.

Citește și: Un bărbat a fost omorât la o petrecere cu vedete din România. Alina Eremia și Alex Velea erau prezenți

În mesajul său, Velea a transmis un salut publicului și și-a exprimat starea de șoc și îngrijorare în urma evenimentelor petrecute la un eveniment la care participase, alături de partenera sa, Antonia. Artistul a subliniat că nu a fost implicat în niciun fel în nefericitul incident și că activitatea sa a constat doar în socializare, așa cum este obișnuit în cadrul profesiei sale.

„Salutare tuturor. Încerc să-mi revin din starea de şoc în urma tragediei petrecute aseară la un eveniment la care am participat şi eu alături de Antonia. Referitor la informaţiile apărute în presă doresc să vă informez că nu am avut nicio legătură cu nefericitul incident.

Eu doar am socializat cu toată lumea cum fac de obicei prin prisma meseriei. În momentul în care s-a petrecut tragedia, eu eram în camera mea de hotel, dar am aflat ulterior şi am fost şocat. Urăsc violenţa şi altercaţiile de orice gen. Nu-mi vine să cred că o seară în care toată lumea se simţea bine s-a terminat aşa”, a precizat Alex Velea.

Când are nunta Alex Velea

Alex Velea și Antonia reprezintă unul dintre cele mai solide și admirate cupluri din peisajul showbiz-ului românesc. Cu o relație care a traversat cu succes 11 ani, dragostea lor continuă să strălucească la fel de puternic și pasional ca în prima zi.

Cu toate că în această perioadă lungă de timp nu au întâmpinat probleme majore în relația lor, cei doi artiști nu au unit oficial destinele lor până în prezent. Sunt logodiți încă din vara anului 2021, dar au întâmpinat tot felul de obstacole, motiv pentru care au anulat evenimentul.

Cu toate acestea, se pare că acum Alex Velea și Antonia sunt pregătiți să facă acel pas important și să își oficializeze relația lor în fața legii și a lumii. În prezent, cei doi artiști sunt angrenați în demersuri pentru organizarea acestui eveniment deosebit. Căutarea locației potrivite pentru ceremonia de nuntă și planificarea detaliilor importante sunt activități la care cei doi sunt implicați cu entuziasm și dedicare.

Te-ar putea interesa și: Antonia a pozat provocator de Valentine’s Day. Gestul în premieră pe care l-a făcut pe internet

Pe lângă alegerea locației, Alex și Antonia au început să se gândească și la lista de invitați, stabilind cine sunt persoanele importante pentru ei pe care își doresc să le aibă alături în ziua cea mare. De asemenea, cei doi artiști au decis deja cine vor fi cei care le vor fi nași spirituali, o alegere care evidențiază legătura lor strânsă cu acele persoane și importanța pe care o acordă sprijinului lor în călătoria lor către căsătorie și dincolo de ea.

„Suntem în stadiul în care trebuie să mă întâlnesc cu organizatorii de nuntă și să începem să organizăm. Nu știu absolut nimic. Am o grămadă de modele de rochie în telefon, șase mii de stiluri, nu știu.”, a declarat Antonia într-un podcast.

Parteneri
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Redactia.ro
Cine a fost marea iubire a lui Mihail Sadoveanu. S-a îndrăgostit nebunește de ea la 60 de ani: „Iartă-mă că-mi ești prea dragă”
Click.ro
Cântărețul olandez descalificat de la Eurovision riscă să fie pus sub acuzare de poliție
Digi24
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Digi24
Acasă la Laura Cosoi. Imagini superbe din casa de poveste a actriței / FOTO
Unica.ro
Lista de boli pentru care se acordă șapte zile de concediu medical
EVZ.ro
Copaci care cresc repede. Ce să plantezi în curte ca să ai umbră în câțiva ani
Spynews
Simona Halep a fost exclusă. Este cea mai grea lovitură pentru marea campioană
Capital.ro
Ţara puternică din UE care caută soldaţi profesionişti. Nu a mai avut recrutare din 2011
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
10 ANI FĂRĂ PERMIS! E lege. Cine RISCĂ sancțiunea
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Un bărbat a murit în curtea vrăjitoarei Sidonia, unde s-a sărbătorit eliberarea fraților Marin! A fost găsit fără suflare după petrecere: ”Au strigat...”
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro