11 feb. 2024 | 14:34

Un bărbat a fost omorât la o petrecere cu vedete din România. Alina Eremia și Alex Velea erau prezenți

News
Un bărbat a fost omorât la o petrecere cu vedete din România. Alina Eremia și Alex Velea erau prezenți
Un bărbat a fost omorât la o petrecere cu vedete din România. Alina Eremia și Alex Velea erau prezenți

O petrecere cu vedete, la care au participa și Alina Eremia și Alex Velea, s-a încheiat cu o tragedie. Totul s-a petrecut într-un hotel din zona Padina, în Județul Dâmbovița, unde un bărbat a fost omorât cu bestialitate. De la un scandal spontan, s-a ajuns la o crimă.

Crimă suspectă în rândul vedetelor

O tragedie îngrozitoare a zguduit o petrecere, în care vedetele pop și-au unit forțele pentru a sărbători. Cu toate acestea, bucuria a fost întreruptă brutal de un act de violență fără explicație. În cursul nopții de sâmbătă spre duminică, la hotelul Belmont din pitorescul sat Moroeni, județul Dâmbovița, un bărbat nevinovat și-a găsit sfârșitul printr-un atac crunt cu macete.

Victima, un bărbat în vârstă de 41 de ani, originar din Târgoviște, a fost descoperită într-o baltă de sânge de către autoritățile chemate în grabă la fața locului. Cu toate eforturile depuse, viața sa nu a putut fi salvată.

Îngrozitorul incident a avut loc în mijlocul unei petreceri care atrăsese atenția multor vedete cunoscute din industria muzicală și de divertisment. Printre acestea se numărau nume precum Alex Velea, Tinu Vidaicu, George Hora, Antonia și Alina Eremia, personalități iubite și respectate de public.

Vezi și: Antonia a ‘stricat’ internetul: cum a apărut. Carmen Grebenișan și Alex Velea au reacționat imediat FOTO

Alerta a fost declanșată printr-un apel la numărul de urgență 112, când o persoană șocată și îngrijorată a raportat tragicul incident. Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au intervenit prompt, însă descoperirea macabră a fost deja făcută, iar misiunea lor a devenit una de a investiga și de a aduce făptașii în fața justiției.

Conform declarațiilor inițiale, trei bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 32 de ani, sunt suspectați de comiterea acestei crime oribile și au fost reținuți de autorități pentru interogatorii suplimentare. Aceștia, originari din București, sunt acuzați de o agresiune înfiorătoare, aplicând victimei aproximativ 20 de lovituri de macetă, conform sursei citate.

Ancheta a fost preluată de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, care vor investiga amănunțit circumstanțele acestui eveniment tragic și vor lua măsurile legale corespunzătoare împotriva celor vinovați.

Alex Velea, dus la audieri

În urma tragediei, care a avut loc în apropierea locului în care artistul Alex Velea se afla, acesta a fost chemat să depună mărturie în fața autorităților. Se spune chiar că aceștia îl cunoștea pe unul dintre suspecți și chiar ar fi stat în compania lui seara. În mai multe imagini apărute în mediul online, se observă că artistul și multe alte vedete se aflau la fața locului.

Tragedia în cauză a implicat un atac violent asupra unui bărbat în vârstă de 41 de ani din Târgoviște. Potrivit informațiilor preliminare, incidentul a avut loc în mod spontan, aparent ca urmare a unei dispute legate de muzica difuzată la petrecerea respectivă.

În legătură cu acest caz, trei bărbați sunt acum în custodia poliției. Aceștia sunt principalii suspecți în cadrul investigației în desfășurare, iar autoritățile urmează să stabilească gradul implicării lor în agresiunea comisă și să dispună măsurile legale corespunzătoare. Potrivit unor surse din cadrul Antena 3 CNN, cei trei indivizi fac parte din clanul Fabian, un grup cunoscut în mediul infracțional din București, iar se pare că sunt subordonanți ai temutei vrăjitoare Sidonia.

Clanul Fabian este binecunoscut în cercurile infracționale din capitală, fiind deja familiar autorităților de investigație datorită numeroaselor dosare penale care îi vizează. Acești suspecți au fost implicați în diverse infracțiuni violente în trecut.

Citește și: Jorge i-ar fi făcut avansuri Antoniei. Reacția incredibilă a lui Alex Velea: ”Pleacă, bă, de aici, ce e pușcăria asta?” 

După săvârșirea agresiunii asupra bărbatului din Târgoviște, cei trei presupuși agresori au încercat să fugă de la locul faptei, părăsind zona cu o mașină. Ulterior, au încercat să se ascundă într-o cabană din vecinătate, dar au fost identificați și reținuți de către forțele de poliție, care i-au transportat la sediul poliției pentru investigații ulterioare.

„Ancheta este în curs de desfășurare. Aseară a fost făcut un apel la 112 că în zona montană un bărbat ar fi fost înjunghiat. La fața locului s-au deplasat polițiștii, a fost identificata victima, un bărbat de 41 de ani.

Persoanele bănuite, cei trei bărbați cu vârste cuprinse între 19-32 de ani, se află acum în custodia poliției. Urmează să se stabilească participarea lor la conflict și să fie dispuse măsurile prevăzute de lege.

Se pare ca evenimentul s-a produs pe fondul unui conflict spontan. Cercetările au fost preluate de un procurorii de pe lângă Parchetul Dâmbovița”, a declarat Ana Maria Liță, purtător de cuvânt IPJ Dâmbovița.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro