27 mai 2021 | 12:47

Ce îi face Gina Pistol lui Smiley de fiecare dată când pleacă de acasă. Artistul a mărturisit cu sinceritate tot, la Vorbește Lumea

Monden
Ce îi face Gina Pistol lui Smiley de fiecare dată când pleacă de acasă. Artistul a mărturisit cu sinceritate tot, la Vorbește Lumea
Ce se întâmplă de fiecare dată când Smiley pleacă de acasă. Gina Pistol nu îl lasă să scape ușor

Smiley și Gina Pistol au parte de foarte multe schimbări de când fiica lor, Josephine, a venit pe lume. În timp ce prezentatoarea de televiziune stă mai mereu acasă cu micuța, cântărețul a început să se ocupe de anumite proiecte de curând, așa că iubita lui are un ritual extrem de interesant pe care i-l aplică de fiecare dată când el pleacă de acasă.

Ce se întâmplă când Smiley pleacă de acasă. Gina Pistol are grijă ca artistul să nu scape așa ușor

Smiley a decis să vorbească despre viața de tătic la ‘Vorbește lumea’, unde le-a explicat lui Lora și Cove ce îi face partenera de fiecare dată când pleacă de acasă. Pentru că artistul este extrem de implicat în viața micuței sale, acesta își dorește să nu piardă niciun moment important, astfel că Gina Pistol reușește să îl țină la curent cu tot ce se întâmplă.

„Sunt implicat la tot. Atât cât pot, dar nu îmi depășesc atribuțiile. Pot să îi schimb scutecul, să o scot, băița o facem împreună. Sunt ajutor de mamă. (…) Fac exact ce simt și îmi place foarte mult. De fiecare dată când plec de acasă mi se face dor. Noroc că mă ține Gina la curent cu tot ce se întâmplă.

Vă spun sincer, când ea e trează și se uită la tine cu zâmbetul fără dinți, simți că nu se poate întâmpla nimic nasol. Pleci cu putere, nu te mai afectează nimic cum te afecta înainte să ai un copil. (…) Am telefonul plin de poze. Încercăm să surprindem cât mai multe lucruri. Nu sunt obsedat de treaba asta, dar cum prindem ceva încercăm să filmăm.

Nu mi se pare dificil, e mai greu să stau trează după 12 noaptea. Am dificultăți la Românii au talent, trebuie să beau mai multe cafele. Nu eram matinal înainte, mă trezeam la 9-10.”, a povestit Smiley.

Gina Pistol și Smiley se descurcă singuri cu fiica lor. De ce au luat această decizie

De asemenea, Gina Pistol și Smiley reușesc cu brio să se descurce singuri cu micuța Josephine încă de când a venit pe lume. Chiar dacă bunicile fiicei lor îi mai vizitează, aceștia au decis să fie extrem de implicați și să treacă prin orice moment alături de fiica lor, chiar dacă la un moment dat o să aibă nevoie de ajutorul rudelor.

„Din când în când vin ai mei, mai vine mama, dar doar la cerere. Mai vine mama Ginei, dar foarte rar. Vin, dar nu stau cu noi, vin mai mult să o vadă pe Josephine. Cu siguranță vom avea nevoie în viitor mai mult de ajutor, dar vara aceasta o să stăm noi cu ea. Mi se pare că e important să înțelegem tot procesul.

În lunile acestea două am ținut-o departe de oameni. Am ieșit cu ea în pădure, la plimbare, la mare, la munte, dar foarte restrâns, fără contact cu alți oameni și alți copii. Eu îmi doresc să merg cu ea la studio, să îi fac o cămăruță acolo.”, a adăugat Smiley.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Netflix, o nouă lovitură. Povestea despre care vorbește toată lumea
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
S-a dat ORDIN de EVACUARE în România. Raed Arafat a decis chiar acum
Capital.ro
Horoscop 26 aprilie 2024. Peștii visează cu ochii deschiși, Gemenii pornesc pe un nou drum
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
ANUNȚUL PRIVIND PENSIILE! Ministerul Muncii a DAT VESTEA
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro