Brigitte l-a umilit pe Florin Pastramă. Ce a putut să îi spună soţului său de faţă cu toată lumea

Brigitte l-a umilit pe Florin Pastramă. Ce a putut să îi spună soţului său de faţă cu toată lumea
Ce i-a spus Brigitte lui Florin Pastramă? L-a umilit de față cu toată lumea

Brigitte Pastramă l-a umilit pe soțul ei în văzul tuturor. Aceasta i-a mărturisit ce nu îi place deloc la el de față cu toată lumea. Ce a putut să-i spună fostului concurent de la ‘Ferma vedetelor’?

Brigitte, umilință pentru Florin Pastramă: ce i-a spus soțului său?

Un nou sezon din celebrul reality show al soților Pastramă a venit în fața fanilor. Cei doi au revenit pe micile ecrane după o pauză meritată. Aceștia i-au așteptat pe telespectatori în stilul caracteristic.

Soțul vedetei a afișat de această dată un look nou pe care bruneta nu l-a lăudat deloc, ba chiar din contră. Fosta parteneră de viață a lui Ilie Năstase i-a cerut să-și refacă părul și astfel să fie și ea mulțumită de felul în care arată, mai cu seamă că este mereu atentă la acest detaliu.

Fanii show-ului știu că ea se ocupă de fiecare dată de podoaba capilară a bărbatului și chiar ea l-a încurajat să facă o schimbare și să apeleze la un transplant de păr. Iată că sezonul 3 a început cu nemulțumirea brunetei controversate, dar fanii sunt cu atât mai curioși ce scene incredibile vor mai vedea în proiectul de la Antena Stars.

„Tu să te duci să-ți aranjezi freza asta, că parcă ești un cocostârc. Vreau și eu freza aia frumoasă”, i-a spus Brigitte lui Florin Pastramă, în cadrul noului sezon al reality-show-ului lor.

„Mie nu-mi place să ies oricum cu Florin”

După ce și-a convins soțul să renunțe la noul look, Brigitte a explicat de ce nu a acceptat modificarea. Există o singură freză care o mulțumește pe afaceristă, cea pe care i-a făcut-o ea la începutul relației.

„Mie nu-mi place să ies oricum cu Florin. Trebuie să-și facă freza aia pe care i-o făceam eu la început, dar a învățat să și-o facă și el pe parcurs”, a mai explicat bruneta care se ocupă intens de imaginea bărbatului.

Cei doi formează deja de o bună vreme unul din cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc. Cu toate că relația lor este una efecrvescentă, ambii susțin că nu pot sta unul fără celălalt. Despărțirile și împăcările sunt la ordinea zilei, iar nu cu mult timp în urmă și-au făcut loc și episoade violente pe care fanii le-au criticat aspru.

“Nu știu despre ce este vorba. Nu am citit. Tot ce pot să spun este că sunt bine și mai fericită ca oricând cu soțul meu. Și dacă există presupuse imagini, atunci trebuie să verific dacă sunt reale sau nu”, spunea ea, într-un interviu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI