Ce i-au spus polițiștii tatălui Raisei, imediat după incident. E pur și simplu revoltător

Ce i-au spus polițiștii tatălui Raisei, imediat după incident. E pur și simplu revoltător
Ce a spus tatăl Raisei despre accidentul în care fiica lui și-a pierdut viața

Rudele Raisei, fetița care a murit în urma impactului cu mașina condusă de un agent de poliție pe trecerea de pietoni, își strigă durerea. Tatăl micuței speră că polițistul o să plătească pentru fapta sa. Acesta a mărturisit acum ce i s-a spus când a aflat despre tragedie.

Tatăl Raisei, mărturie terifiantă: „Mă împingeau”

O țară întreagă a fost îndurerată după accidentul petrecut joi, 13 ianuarie, când două fetițe au fost lovite de o mașină condusă de un agent de poliție. Una dintre ele a fost dusă la spital pentru a primi îngrijiri, în timp ce Raisa nu a supraviețuit din cauza rănilor provocate în urma impactului.

Recent, tatăl Raisei a mărturisit că a aflat că fetița lui a fost victima unui accident printr-un apel telefonic. Acesta se afla în apropiere de locul tragediei. Acum, el a explicat ce i s-a spus în momentul în care a fost cuprins de durere. Ce s-a întâmplat este cutremurător.

„Mi-aduc aminte că unul dintre polițiști sau o doamnă polițistă. Eu tot țipam la ei că mi-au omorât copilul. Mi-au spus că să termin cu circul și mă împingeau.

„Gata, gata! Hai, terminați cu circul!”. I-am și spus unui domn polițist: „Vreau să îl privesc şi eu în ochi pe acel polițist. Unde este?” și a spus că este aici, este într-o mașină, să stau liniștit că e bine.

Păi eu știu că el e bine, dar nu mai e bine fata mea, copilul meu.”, a povestit bărbatul, potrivit Observator News.

Ce a spus tatăl Raisei despre tragedia care a șocat o țară întreagă

Tatăl Raisei a găsit puterea de a vorbi despre fiica lui, Raisa. Bărbatul își dorește ca moartea micuței sale, caracterizată drept un copil timid și cuminte, să nu rămână nepedepsită. Acesta a explicat că, alături de soția lui, încearcă să îl pregătească pe băiatul mai mic pentru a afla despre accident.

„Raisa era un copil aşa timid şi aşa cu bun simt ce nu s-a mai întâlnit. Ea a trecut de atâtea ori pe trecerea aia, mergea la școală.

Era un copil cu mult bun simț, nu deranja. Era un copil timid care nu răspundea decât dacă era întrebată.

Dar încă o dată domnul poliţist va avea şi el copil şi va vedea. Bunicii, tatăl polițistului, vor fi şi ei bunici. Dumnezeu le așează pe toate la rândul lor.

Lui Sebi, băiatului mic, nu i-am spus nimic. Ceva, ceva i-a spus soția, încercăm să-l pregătim.”, a declarat tatăl Raisei pentru Antena 3.

Anchetatorii continuă cercetările în dosar pentru a stabili exact cum s-a produs accidentul. Micuța Raisa a fost condusă pe ultimul drum de către familie, prieteni și apropiați. Marina, cea de-a doua victimă, a fost externată și se află în afara oricărui pericol.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI