Ce i-au făcut fanii iubitei lui Selly. Nu au iertat-o după gestul ăsta

Ce i-au făcut fanii iubitei lui Selly. Nu au iertat-o după gestul ăsta
Ce i-au făcut fanii iubitei lui Selly după gestul său

Smaranda, iubita lui Selly, se află în mijlocul unui scandal cu fanii ei după ce a făcut mai multe declarații controversate referitoare la tinerii care sunt afectați de boli, în special obezitate.

Iubita lui Selly, în scandal cu fanii. Oamenii au blamat-o pentru credința ea

Tânăra, studentă la Medicină, a declarat că nu susține promovarea corpurilor în mediul online, indiferent de kilograme, în contextul în care mai multe persoane s-ar putea confrunta cu probleme de sănătate din cauza greutății. Afirmațiile sale i-au adus multe critici din partea internauților, care au acuzat-o că nu promovează încrederea în sine și transmite un mesaj greșit adolescenților. Ea a replicat că tinerii ar trebui să aibă, în primul rând, mai multă grijă de sănătatea lor, continunând prin a spune cu năduf că nimeni nu mai are dreptul la o opinie în această perioadă tumultoasă, conturată de criza sanitară.

„E o prostie. Trebuie să te duci la medic. Înseamnă că este ceva în neregulă în organismul tău. Avem o problemă? Ne ducem la medic să depistăm. Toată lumea a început să pozeze în ipostaza asta de victimă. Încetați să vă mai puneți cu toții în aceeași oală”, a răspuns Smaranda pe contul de Instagram.

„Înca astept sa ti ceri scuze :)”, „Ne simtim bine chiar daca suntem grași”, „Ai greșit enorm de mult..”, sunt câteva dintre comentariile negative primite de fată.

Judecata sa a împărțit Internetul în două 

Pe de altă parte, ea se bucură și de sprijin din partea unor admiratori. Aceștia îi împărtășesc punctul de vedere și cred că opinia sa nu ar trebui să fie condamnată.

„Manipulatilor, nu stiti voi ca obezitatea este cauza multor boli, cati oameni mor din cauza ei, sunteti niste oameni falsi, care nu pot fi acceptati dacat daca nu sustin opiniile astea idioate. Voi nu vreti sa ganditi cu capul vostru. Smara, sa stii ca esti un om minunat cu o gandire admirabila, iti doresc tot binele din lume”, a scris un fan pe o rețea de socializare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI