Ce i-a spus Pavel Bartoș lui Smiley după ce a devenit tătic. A avut dreptate sau nu?

Ce i-a spus Pavel Bartoș lui Smiley după ce a devenit tătic. A avut dreptate sau nu?
Mesajul lui Pavel Bartoș pentru Smiley după ce a deveni tătic

Smiley și Pavel Bartoș, celebrul duo din televiziune, ne încântă de mai bine de 11 ani, însă nu sunt împreună doar pe micile ecrane. Relația lor este foarte strânsă și la fel de frumoasă și în spatele ecranului.

Mesajul lui Pavel Bartoș pentru Smiley după ce a devenit tătic

Pavel Bartoș și Smiley formează unul dintre cele mai iubite cupluri de prezentatori din România. În cei 11 de ani de când apar pe micile ecrane împreună, relația lor s-a dezvoltat și în afara emisiunilor. Acum că și Smiley este tătic, Pavel Bartoș a fost alături de el cu câteva sfaturi.

„Ne știm de atâția ani și lucrăm de atâția ani împreună, dar este primul an în care și el este tătic. El e foarte entuziast, se vede că e la început în cariera asta de tătic, și mereu îmi arată ce a mai făcut Josephine, cât a mai crescut, cum mai arată. Îmi este atât de drag”, a dezvăluit Pavel din intimitățile lui cu Smiley.

Pavel Bartoș a trecut prin aceleași emoții de trei ori, atunci când s-au născut fiicele lui: Eva, Rita și Sofia. Prezentatorul tv a declarat că se consideră împlinit alături de fetele lui și nu își mai dorește încă un bebeluș în familie.

Smiley și Pavel Bartoș, de 11 ani pe micile ecrane

Chiar dacă relația lor este foarte bună și în afara orelor de muncă, în spatele ecranelor, cei doi își petrec majoritatea timpului împreună tot în timpul filmărilor. Cele mai populare emisiuni la care celebrul duo a participat sunt „Românii au Talent” și „Vocea României”.

„Eu n-am scăpat de el, el n-a scăpat de mine. Cred că așa este destinul nostru ca de la primul sezon, noi să întinerim în halul ăsta, să fim din ce în ce mai tineri față de alții care sunt pur și simplu. Eu mă bucur și sunt foarte entuziast și abia aștept cum vor reacționa ceilalți antrenori. Nu ai cum să nu iubești acest show, dar știi cum e, însă abia atunci când vor intra în el cu adevărat vor simți ce înseamnă „Vocea României”, a declarat Pavel Bartoș pentru Ego.ro, în prima zi de filmări la „Vocea României”, show pe care spune că l-a așteptat cu sufletul la gură, cu atât mai mult cu cât această emisiune nu a mai fost realizată de doi ani.

Citește și: Ramona Crăciunescu a dat nas în nas cu Pavel Bartoș. Ce i-a făcut simpaticul prezentator: „Nici nu simți”