15 ian. 2024 | 15:01

Ce i-a spus Mioara Roman fiicei sale când a mers să o viziteze. Oana Roman, surprinsă de acest detaliu: „Am fost avidă să țin minte tot”

Monden
Ce i-a spus Mioara Roman fiicei sale când a mers să o viziteze. Oana Roman, surprinsă de acest detaliu:
Ce i-a spus Mioara Roman fiicei sale

Oana Roman nu ratează nicio ocazie să își viziteze mama, îi este alături la fiecare pas, la fiecare luptă cu problemele de sănătate ce sunt tot mai dese în ultima perioadă. Vedeta a fost uimită în timpul unei întâlniri recente. Ce i-a spus Mioara Roman fiicei sale când a mers să o viziteze a surprins-o. Detaliul ce i-a atras atenția imediat.

Oana Roman, mereu alături de mama sa

După apariția interviului în care a făcut dezvăluiri dureroase despre relația cu fostul său soț, Oana Roman și fiica sa au ales să petreacă alături de prieteni buni câteva zile departe de casă. La scurt timp după încheierea mini-vacanței, vedeta s-a oprit la centrul pentru vârstnici în care este internată mama sa de ceva vreme.

Vedeta a publicat o fotografie emoționantă, în care apare ținând în mână palma firavă a Mioarei Roman. În ciuda faptul că starea sa de sănătate nu este una bună, confruntându-se cu numeroase probleme, aceasta a observat un detaliu ce a uimit-o pe vedetă. Este vorba despre un inel, despre care a vrut să afle mai multe detalii.

Ce i-a spus Mioara Roman fiicei sale în timpul unei vizite

Oana Roman a dezvăluit că este bucuroasă pentru fiecare „bucățică de conversație pe care o am cu ea” și că Mioarei Roman îi datorează aproape tot ce știe, de la ea a învățat mai mult decât în toate cărțile pe care le-a citit și studiat, până acum, în viață.

„Mama! Firavă, dar încă aici. Azi m-a întrebat de unde am inelul care se vede pe mâna mea. E cumpărat de câțiva ani, dar îl port rar și azi l-a observat la mâna mea.

Fiecare bucățică de conversație pe care o am cu ea este atât de prețioasă. Îi datorez aproape tot ce știu. Zilele trecute îmi spunea cineva că sunt o enciclopedie, că știu multe. Știu multe datorită ei. Pentru că am ascultat-o atâția ani și am fost avidă să țin minte tot ce povestea. M-a învățat mai multe decât am învățat din toate cărțile pe care le-am citit și nu sunt puține”, a scris Oana Roman, pe InstaStory.

Te-ar putea interesa și: Oana Roman a dat detalii tulburătoare despre starea de sănătate a Mioarei Roman: „Ar fi bine dacă ar mai putea să depene amintiri cu mine”

Ce i-a spus Mioara Roman fiicei sale când a mers să o viziteze. Oana Roman, surprinsă de acest detaliu Am fost avidă să țin minte tot

„Am reușit să vorbesc mai mult cu ea”

Oana Roman împărtășește destul de des cu cei care îi urmăresc activitatea în mediul online vești despre mama sa. În preajma Crăciunului, și-a exprimat recunoștința pentru modul exemplar în care este îngrijită Mioara Roman de cei din staff-ul centrului în care este internată.

„Am ajuns la mama. Azi am reușit să vorbesc mai mult cu ea. Este incredibil cât de bine este îngrijită și cât este de bine și în formă având în vedere câte probleme are”, a fost mesajul postat de Oana Roman pe Instagram.

Te-ar putea interesa și: Scandal uriaș între Oana Roman și Marius Elisei. Vedeta, acuzată de infidelitate: “E și el divorțat“

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Actorul legendar care a fost căsătorit cu cinci femei, dar a fost îndrăgostit toată viața de un bărbat
Click.ro
VIDEO Cum să irosești 3 milioane de dolari. Rușii au tras cu o rachetă Iskander într-un lansator-momâie lăsat de ucraineni în câmp
Digi24
Un stâlp de fier din India stă expus la ploi, vânt și umezeală de 1600 de ani, dar nu a ruginit nici până astăzi
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Un aeroport care a reușit o performanță unică. Nicăieri nu s-a mai întâmplat asta
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
România nu are rival. Maghiarii s-au supărat tare. Ungaria, de nerecunoscut
Capital.ro
Începe distribuirea deciziilor de pensionare după recalculare. Marius Budăi, anunțul momentului pentru pensionarii români
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
ANUNȚ despre FLORIN PIERSIC! APROPIAȚII actorului au dat VESTEA
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro