Ce i-a spus Liviu Vârciu actualei iubite imediat cum a văzut-o: ‘Nici nu știa cum mă cheamă’

Ce i-a spus Liviu Vârciu actualei iubite imediat cum a văzut-o: ‘Nici nu știa cum mă cheamă’
Anda Călin, detalii neștiute din relația cu Liviu Vârciu

Anda Călin a venit cu mai multe detalii despre relația actuală. Ce i-a spus Liviu mamei copiilor săi imediat cum a văzut-o? Fanii celebrului actor și prezentator de televiziune au rămas surprinși de acest detaliu.

Anda Călin, detalii din relația actuală: ce i-a spus Liviu prima oară când a văzut-o?

Liviu Vârciu este deja un nume extrem de cunoscut la noi pentru că se află în lumina reflectoarelor de ani buni. Acestea este un actor desăvârșit și unul din cei mai iubiți prezentatori de televiziune.

Norocul în sectorul amoros a venit mai târziu decât poate s-ar fi așteptat, dar speră să fie pentru totdeauna. Vârciu susținea într-o emisiune de televiziune că relația sa merge din ce în ce mai bine odată cu trecerea anilor.

Anda Călin este femeia alături de care și-a găsit în cele din urmă liniștea și care i-a oferit încă doi copii. Amintim că actorul mai are o fată dintr-o relație anterioară. Întrebată cum este rolul de femeie din spatele unui bărbat de succes, bruneta a spus că este obositor, dar frumos.

„Obositor, dar frumos. Obositor pentru că ştii că atunci când te încarci în alte părţi te descarci cel mai uşor unde te simţi cel mai bine, adică acasă”, a detaliat aceasta. Ulterior, femeia l-a descris pe partenerul său: „agitat, un suflet foarte bun, obosit, dar înţelegător.”

Puțini dintre fanii bărbatului știu detalii despre începutul relației actuale. Cei doi s-au întâlnit într-un restaurant. Iubitor al femeilor frumoase, vedeta a abordat-o imediat pe Anda, dar într-un mod inedit. Acesta a numit-o ‘soție’ chiar înainte de a-i cunoaște numele, lucru care a surprins-o imediat.

„Prima replică a fost…”

„Da, ne-am cunoscut într-un restaurant şi atunci a spus, când m-a văzut prima oară, că o să fiu nevasta lui. Nici nu cred că m-a întrebat cum mă cheamă. Prima replică a fost „ce faci nevastă în oraş?”.

Şi i-am spus că „am venit să fiu cu ochii pe el”. Şi el m-a întrebat cu cine am lăsat copiii acasă. Şi i-am spus că sunt cu soacra mea. Culmea, acum copiii sunt cu soacra mea”
Anda Călin (Sursa: click.ro)

Cum este viața cu doi copii mici?

Prezentatorul de televiziune a declarat în repetate rânduri că își mai dorește copii pe lângă cele două fete și un băiat. Femeia a dezvăluit, însă, că momentan nu se gândește la acest lucru.

„Da, ştiu că îşi doreşte, dar eu momentan nu îmi mai doresc copii. Aş minţi să spun că e uşor. E frumos, dar e greu, mai ales că e diferenţa atât de mică între ei. Anastasia vorbeşte mult, vede toată lumea în instastory-urile pe care le pune Liviu.

Iar cel mic, Matei, merge, trage de toate, deschide tot ce se poate deschide, nu stă o clipă, vorbeşte pe limba lui. E un haos total la mine în casă”, a mai mărturisit iubita lui Liviu Vârciu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI