26 ian. 2022 | 20:03

Ce i-a spus Daniel Onoriu soției sale după ce a ieșit din comă. Asta a fost prima reacție (exclusiv)

Monden
Ce i-a spus Daniel Onoriu soției sale după ce a ieșit din comă. Asta a fost prima reacție (exclusiv)
Ce i-a spus Daniel Onoriu sotiei sale dupa ce a iesit din coma. Asta a fost prima reactie

Daniel Onoriu s-a trezit din comă, după 55 de zile în care a zăcut în spital, luptându-se între viață și moarte. Miercuri, 26 ianuarie, pilotul și-a recăpătat simțurile și a vorbit cu soția sa Daniela, aflată la Spitalul Floreasca, unde bărbatul este internat. Ce i-a transmis Daniel Onoriu nevestei sale.

Ce a întrebat-o Daniel Onoriu pe soția lui, când s-a trezit din comă

Daniel Onoriu a primit o altă șansă la viață, după ce fost spitalizat aproape 2 luni de zile. Pilotul s-a trezit din comă după 55 de zile, spre bucuria soției, familiei și prietenilor lor.

A suferit o hemoragie internă în urma unei intervenții chirurgicale de micșorare a stomacului, ce a avut loc într-o clinică privată din Turcia. Puțini oameni îi mai dădeau șanse de supraviețuire.

Când și-a revenit din comă, primele cuvinte ale pilotului Daniel Onoriu au fost legate de spitalizarea acestuia. Mai exact, Daniel Onoriu și-a întrebat soția de cât timp este internat în spital.

„Acum intră fiica lui la el, prima a fost soția. Nu știu dacă eu voi intra, vreau să-l protejăm, băiatul nostru e treaz. Prima lui întrebare a fost de cât timp e în spital.

Vorbește cu greu, că are un cateter la gât, dar e conștient, ne-a dat dovada că e apt, e ok. Puteau fi alte sechele, în cele 55 de zile.

Medicii nu ne-au spus că ar exista. A recunoscut-o pe soția lui din prima. A mai avut acea comă de nouă zile dar asta a arătat că doar mâna lui Dumnezeu a putut fi, vindecarea de acolo vine.

Nu știm încă ce decizie va lua împotiva celor din Turcia, deciziile îi aparțin.”, a declarat Rebeca Onoriu, exclusiv pentru impact.ro.

„Daniel e treaz de vreo trei ore!”

Rebeca Onoriu, mătușa celebrului pilot, fiica cea mică a regretatei cântărețe de muzică lăutărească Gabi Luncă, a declarat că nu-i vine să creadă că nepotul ei este în viață.

„I s-a tot micșorat cantitatea de sedare, apoi îl sedau iar că interveneau alte complicații. Analizele ajungeau către normal, dar imediat intervenea ceva și se schimbau toate. Acum a fost stabilizat ș când vrea Dumnezeu să facă minuni, le face.

Îi mulțumesc profesorului Streinu Cercel, care mi-a scos nepotul din septicemie și tuturor medicilor care s-au ocupat de Daniel, au stat cu noi fiecare clipă, ne-au infomat, l-au îngrijit.

Am avut cea mai săritoare comunitate din lume, din univers, lumea a ținut rugăciuni, au venit în fața spitalului, la centrul de transfuzie…Prietenii lui, piloții, au donat sânge, aveam poze peste tot cu ei. Ne-au susținut și acum. Daniel e treaz de vreo trei ore.”, a mărturisit mătușa pilotului, pentru sursa citată.

Daniel Onoriu este spitalizat la Spitalul Floreasca din Capitală. Pilotul s-a trezit din comă după 55 de zile în care s-a zbătut între viață și moarte.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Devine INTERZIS în statele UE! Intră în vigoare și în România
Capital.ro
Angajații români care vor avea salariu de bază mai mare decât minimum pe economie
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
ANAF face CONTROALE în BLOCURI! PROPRIETARII de apartamente sunt VERIFICAȚI
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro