Ianis Hagi a spus adevărul despre tatăl lui, Gică Hagi. Toată lumea a aflat asta

Ianis Hagi a spus adevărul despre tatăl lui, Gică Hagi. Toată lumea a aflat asta
Ianis Hagi a spus adevărul despre tatăl său

Ianos Hagi aduce declarații așteptate despre tatăl lui. Fanii celebrilor sportivi sunt curioși de fiecare detaliu legat de viața lor. Ce a aflat acum toată lumea? Mijlocașul român a vorbit despre tatăl său.

Iania Hagi, mărturii despre tatăl său. A spus adevărul despre Gică Hagi

Regele fotbalului românesc a fost și el luat prin surprindere de noile declarații ale fiului, la fel cum au fost și fanii celor doi mari sportivi români. Aceștia fac parte din cele mai urmărite personaje de la noi, dar cu toate astea preferă discreția întotdeauna când vine vorba despre viața personală, dar chiar și de cariera lor.

Ianis stă cu ochii pe fuziunea dintre Viitorul și Farul Constanța la moment tocmai pentru că tatăl său a revenit pe banca tehnică. Recent, prințul de la Rangers a vorbit despre nimeni altul decât părintele său.

Fanii sportivilor au fost luați prin surprindere cu ultima postare de pe contul de Instagram oficial. Tânărul a repostat un clip publicat de către Farul Constanța în care Gică Hagi își antrena jucătorii:

„Gheorghe Hagi, în acțiune! Managerul tehnic al Farului, implicat total în ședințele de pregătire ale elevilor săi!”, au scris cei de la Farul Constanța, în descrierea videoclipului postat pe Instagram.

Mândru de părintele lui și de revenirea în forță, Ianis a scris: „56 de ani și încă se ține tare”. Amintim că Viitorul este echipa la care acesta a performat pentru prima dată la seniori în perioada cuprinsă între 2014-2016.

Umilință pentru Rege

Fostul mijlocaș de la Steaua a criticat aspru declarațiile lui Hagi cu privire la eșecurile echipei naționale de fotbal din perioada în care România fusese învinsă de Islanda, scor 1-2 și Norvegia 0-4.

„Să vedem şi noi cât de tehnici suntem, fiindcă am văzut recent o declaraţie în ţară că, de la mijloc în sus, avem jucători de clasă mondială. Păi, să vedem şi noi clasa asta, că încă nu ne-a arătat-o nimeni! Unde e clasa aia mondială, că asta se arată pe teren! Când dai declaraţii, trebuie să fii mai atent cu cuvintele, că te mai văd oameni şi prin Germania şi tresar toţi la o asemenea enormitate.

Unde sunt la nivel internaţional fotbaliştii lansaţi de Academia lui? În afara lui Răzvan Marin, care a început să joace şi e la un nivel rezonabil, nu-mi mai vine în minte niciun nume care să se impună peste hotare. Aaa, a scos jucători buni la nivel de România, de Bulgaria, de Arabia, asta da! Dar nu pentru ligile puternice, Anglia, Spania, Italia, Franţa, Germania. Asta ne spune realitatea, nu eu!”
Marcel Răducanu (Sursa: gsp.ro)