Radu Vâlcan, întrebare rușinoasă primită de la Adela Popescu chiar în direct: ‘Spune acum în fața poporului’

Radu Vâlcan, întrebare rușinoasă primită de la Adela Popescu chiar în direct: 'Spune acum în fața poporului'
Ce i-a spus Adela Popescu soțului său, în direct

Radu Vâlcan, prins pe picior greșit! Adela Popescu nu s-a mai abținut și i-a pus o întrebare rușinoasă soțului său chiar în direct, așa că acesta nu a știut cum să reacționeze. Bineînțeles, fanii au fost extrem de amuzați de momentul dintre cei doi.

Adela Popescu și Radu Vâlcan, moment amuzant la Vorbește lumea

Radu Vâlcan și Adela Popescu formează unul dintre cele mai longevive și apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi se bucură de 3 copii, iar fanii abia așteaptă să afle totul despre noile lor aventuri, mereu presărate cu momente comice.

Vedeta a avut multe emoții astăzi, 1 octombrie, când soțul ei a venit în emisiunea Vorbește lumea. Adela Popescu l-a prins pe picior greșit pe soțul ei în momentul în care l-a întrebat dacă silueta ei rotunjoară din timpul sarcinii reprezintă motivul pentru care au atâția micuți, spre deliciul telespectatorilor.

„Radu Vâlcan: Când l-am înțărcat pe Andrei am fost în Dubai (n.r. ultima oară când au fost singuri în vacanță)

Adela Popescu: Păi de 5 ani sunt însărcinată și alăptez.

Radu Vâlcan: Suntem de foarte mulți ani împreună și avem doar 3 copii.

Adela Popescu: Spune acum în fața poporului, tu mă lași însărcinată pentru că îți place cum arăt cu forme? (…) Dau drumul la mâncat decât să mai fac copii.”, au zis cei doi. 

Ce probleme au Adela Popescu și Radu Vâlcan de când au devenit părinți pentru a treia oară

Adela Popescu și Radu Vâlcan se bucură enorm pentru că pot să își strângă al treilea băiețel în brațe. Aceștia și-au completat familia și trec prin clipe frumoase, dar vedeta a recunoscut că există câteva probleme pe care le-a observat de când l-a adus pe lume pe micuțul Adrian.

Vedeta a dezvăluit că micuții ei sunt foarte apropiați, dar este important ca fiecare copil să aibă parte de timpul lui alături de părinți, fără ca frățiorii să intervină. Totuși, acest lucru este cam greu de pus în practică, așa că Adela Popescu le-a povestit internauților prin ce trece.

„Deși pentru că petrec foarte mult timp împreună băieții sunt foarte legați, îmi dau seama cât este de important ca fiecare copil să aibă timpul lui si doar al lui cu părinții.

Oricât ne-am strădui să ne împărțim atenția în mod egal când sunt împreună, lucrul ăsta este practic imposibil de realizat. Când ai mai mulți copii dragostea nu se împarte, însă timpul și atenția, da…”, a spus Adela Popescu, pe Instagram.