”Mi-a spus că îmi oferă divorțul!” Ioana Simion, declarație neașteptată după nunta cu Ilie Năstase

”Mi-a spus că îmi oferă divorțul!” Ioana Simion, declarație neașteptată după nunta cu Ilie Năstase
”Mi-a spus că îmi oferă divorțul!” Ioana Simion, declarație neașteptată după nunta cu Ilie Năstase

Toate iubirile din viața lui Ilie Năstase au fost pline de ambuteiaje, dar când a ajuns la Ioana Simion, relație pe care a pus-o pe un piedestal față de celelalte, declarând că va fi și ultima, perspectiva lui s-a schimbat. Păreau că sunt sortiți, au vrut să facă nuntă, apoi au amânat-o de cel puțin trei ori. Spre surprinderea tuturor, s-au căsătorit pe 6 iunie în mare secret. La scurt timp de la marele eveniment, cuplul a oferit un interviu. Frâiele au fost luate de Ioana, care a povestit ce s-a întâmplat înainte de nuntă.

Ioana Simion, declarație după nunta cu Ilie Năstase: ”Mi-a spus că îmi oferă divorțul!”

Ioana Simion și Ilie Năstase formează un cuplu din vara anului 2018. Din dragoste pentru noua parteneră de viață, campionul de tenis s-a tatuat, pentru prima dată în viață: și-a scris ”IOANA” pe mână. S-au separat, fiecare a rămas cu bagajele lui, apoi au revenit la sentimente mai bune. Cu toate acestea, și-au amânat nunta de multe ori, lucru considerat semn rău. Drumurile, dar și o declarație emoționantă a lui Ilie către Ioana, i-au readus împreună. Înainte de nuntă, tenismenul a convins-o pe aleasa sa să îi ofere ocazia de a-i fi mireasă, iar strădania lui a impresionat-o, de unde și rezultatul.

„Ilie devenise un pic mai agitat, nu ne mai prea înțelegeam, vorbeam singură. Am mers de două ori să înaintez cererea de divorț și, în ziua în care vorbisem cu avocata mea, eu mă aflam cu Ilie în mașină și i-am spus că merg să depun actele. Atunci m-a făcut să plâng.

Mi-a spus că nu e nevoie să mai merg la avocat, că-mi oferă divorțul lanotar, doar să îi împlinesc o singură dorință. Dorința de a fi mireasă. Și după îmi promite că mergem la notar și divorțăm. Atunci mi-au dat lacrimile”, a declarat Ioana Simion într-un interviu pentru Antena Stars.

Nu se știe cât va dura fericirea, căci, dacă ar fi să ne luăm după semne, situația se va încheia curând. Pe lângă faptul că și-au amânat nunta, cuplul a fost cununat de o pereche de nași, Ciprian Marica și iubita lui, care nu sunt căsătoriți la rândul lor.