Ce i-a făcut Simona Halep lui Toni Iuruc la Madrid. S-a aflat abia acum

Ce i-a făcut Simona Halep lui Toni Iuruc la Madrid. S-a aflat abia acum
Ce i-a facut Simona Halep lui Toni Iuruc la Madrid

Simona Halep și Toni Iuruc trăiesc o frumoasă poveste de iubire de câțiva ani, iar pentru ei vor bate clopote de nuntă, cât mai curând. Chiar dacă tenismena are programul foarte încărcat, Simona Halep și iubitul ei petrec cât de mult timp pot ei împreună. Toni Iuruc este alături de partenera lui și o susține pe Simona Halep în turneul de la Madrid. 

Ce i-a făcut Simona Halep lui Toni Iuruc la Madrid

Nu este un secret pentru nimeni faptul că afaceristul este un tânăr prezentabil și chipeș, capabil să fure privirile oricărei domnișoare de lângă el, ceea ce s-a și întâmplat în timpul turneului de tenis din capitala Spaniei. Simona Halep l-a lăsat singur în tribune, în timp ce ea evolua pe teren, moment în care o internaută de pe Twitter și-a exprimat admirația pentru partenerul sportivei originare din Constanța.

Femeia l-a imortalizat pe Toni Iuruc în tribună, în timp ce urmărea cu interes unul dintre meciurile iubitei sale. Tânăra a urcat fotografia pe contul său de Twitter, în dreptul căreia a scris „Hey sexy!”. În continuare, femeia a comentat asupra aspectului fizic al lui Toni Iuruc, observând că iubitul sportivei a mai pus câteva kilograme în plus.

„Să știi că în ultima perioadă s-a îngrășat rău! Nu arăta chiar așa, săracul! Oare ce îi dă Simo să mănânce?”, a continuat tânăra după ce inițial se arătase destul de afectuoasă cu iubitul Simonei Halep.

Când fac nunta Simona Halep și Toni Iuruc

Vestea pe care toți fanii o așteptau a sosit. Simona Halep a declarat că este foarte posibil să spună marele DA, în fața ofițerului de stare civilă, în această vară, înainte să înceapă turneul de la Roland Garros. Cei doi amorezi se vor muta, în curând, în vila lor din Primăverii, care mai are puțin și este gata.

„S-ar putea ca o cununie civilă să fie chiar înainte de Roland Garros, să fie o petrecere restrânsă, în familie. Apoi, când deja se va fi terminat nebunia cu coronavirusul, Simona și Toni vor pregăti petrecerea cea mare.

Dar, cel mai probabil, lucrurile astea se vr întâmpla anul viitor, mai ales că ea ar avea destul de mulți invitați din străinătate pe care ar fi absurd să îi țină în carantină, pentru eveniment, înainte.

Așa că, Simona și Toni vor avea, de fapt, o nuntă cum și-au dorit: una pentru familie, intimă, cu doar cei foarte apropiați, și una demnă de o campioană mondială, dar reprogramată”, a declarat Simona Halep.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI