07 mai 2021 | 09:41

Unde se mută Simona Halep cu Toni Iuruc din iunie. Decizia e clară, totul e finalizat

Monden
Unde se mută Simona Halep cu Toni Iuruc din iunie. Decizia e clară, totul e finalizat
Simona Halep și Toni Iuruc se mută în casă nouă

Schimbare mare în viața Simonei Halep! Unde se va muta campioana noastră cu Toni Iuruc din luna iunie? Fanii se bucură de noua decizie luată de iubitul cuplu pe care abia așteaptă să-i vadă în fața ofițerului stării civile.

Simona Halep se mută în casă nouă cu Toni Iuruc

Simona Halep se află în plin sezon de zgură, iar fanii o urmăresc cu sufletul la gură. Aceasta se gândește cu mari speranțe la turneele din Roma și de la Roland Garros, dar și pe plan personal se produc schimbări.

Concret, când se va întoarce din Franța campioana noastră a hotărât alături de viitorul soț că se vor muta într-o nouă casă. Mai exact, locuința pe care urmează să o ocupe cunoscutul cuplu se află în cartierul bucureștean Primăverii, arată click.ro care i-a surprins recent pe cei doi cu o zi înainte ca ea să pornească spre Stuttgart, turneu început la finele lunii aprilie.

Vila în care urmează să se mute este achiziționat în cursul anului trecut unde au de gând să crească cel puțin doi copii, pentru că ambii își doresc o familie mare. Constănțeanca se bucură de succes în sector profesional, dar și pe plan personal. Din păcate, nunta celor doi a fost amânată din cauza pandemiei, dar acest lucru pare să nu fie deranjant, cu atât mai mult cu cât aceștia se comportă deja ca o familie. 

„S-ar putea ca o cununie civilă să fie chiar înainte de Roland Garros, să fie o petrecere restrânsă, în familie. Apoi, când deja se va fi terminat nebunia cu coronavirusul, Simona și Toni vor pregăti petrecerea cea mare. Dar, cel mai probabil, lucrurile astea se vr întâmpla anul viitor, mai ales că ea ar avea destul de mulți invitați din străinătate pe care ar fi absurd să îi țină în carantină, pentru eveniment, înainte. Așa că, Simona și Toni vor avea, de fapt, o nuntă cum și-au dorit: una pentru familie, intimă, cu doar cei foarte apropiați, și una demnă de o campioană mondială, dar reprogramată”
Simona Halep

Problemele medicale ale sportivei care i-au speriat pe fani

„Mi-am depășit puțin limitele. Corpul meu… Spatele meu, am simțit că pocnește ceva, la finalul meciului. Dar știu că am destul timp pentru recuperare până la următorul meci.

Oricum am amintiri plăcute din meciurile de peste patru ore de aici, de la Melbourne, așa că m-am gândit că dacă trec peste meciul ăsta voi avea timp să mă recuperez”, a mărturisit Simona Halep. Durerile i-au pus probleme uriașe în turneul Gippsland Trophy. Amintim că sportiva a pierdut în sferturi în fața Ekaterinei Alexandrova, scor 6-2, 6-1.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Oana Zăvoranu a ajuns la fundul sacului. Vedeta își vinde haine din garderobă.
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Decizie definitivă pentru cei cu CARDURI de ENERGIE. Legea promulgată azi, 26 aprilie, de Iohannis
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Lovitură finală pentru KARL NEHAMMER! PE l-a AMENINȚAT direct pe cancelarul Austriei
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro