Unde se mută Simona Halep cu Toni Iuruc din iunie. Decizia e clară, totul e finalizat

Unde se mută Simona Halep cu Toni Iuruc din iunie. Decizia e clară, totul e finalizat
Simona Halep și Toni Iuruc se mută în casă nouă

Schimbare mare în viața Simonei Halep! Unde se va muta campioana noastră cu Toni Iuruc din luna iunie? Fanii se bucură de noua decizie luată de iubitul cuplu pe care abia așteaptă să-i vadă în fața ofițerului stării civile.

Simona Halep se mută în casă nouă cu Toni Iuruc

Simona Halep se află în plin sezon de zgură, iar fanii o urmăresc cu sufletul la gură. Aceasta se gândește cu mari speranțe la turneele din Roma și de la Roland Garros, dar și pe plan personal se produc schimbări.

Concret, când se va întoarce din Franța campioana noastră a hotărât alături de viitorul soț că se vor muta într-o nouă casă. Mai exact, locuința pe care urmează să o ocupe cunoscutul cuplu se află în cartierul bucureștean Primăverii, arată click.ro care i-a surprins recent pe cei doi cu o zi înainte ca ea să pornească spre Stuttgart, turneu început la finele lunii aprilie.

Vila în care urmează să se mute este achiziționat în cursul anului trecut unde au de gând să crească cel puțin doi copii, pentru că ambii își doresc o familie mare. Constănțeanca se bucură de succes în sector profesional, dar și pe plan personal. Din păcate, nunta celor doi a fost amânată din cauza pandemiei, dar acest lucru pare să nu fie deranjant, cu atât mai mult cu cât aceștia se comportă deja ca o familie. 

„S-ar putea ca o cununie civilă să fie chiar înainte de Roland Garros, să fie o petrecere restrânsă, în familie. Apoi, când deja se va fi terminat nebunia cu coronavirusul, Simona și Toni vor pregăti petrecerea cea mare. Dar, cel mai probabil, lucrurile astea se vr întâmpla anul viitor, mai ales că ea ar avea destul de mulți invitați din străinătate pe care ar fi absurd să îi țină în carantină, pentru eveniment, înainte. Așa că, Simona și Toni vor avea, de fapt, o nuntă cum și-au dorit: una pentru familie, intimă, cu doar cei foarte apropiați, și una demnă de o campioană mondială, dar reprogramată”
Simona Halep

Problemele medicale ale sportivei care i-au speriat pe fani

„Mi-am depășit puțin limitele. Corpul meu… Spatele meu, am simțit că pocnește ceva, la finalul meciului. Dar știu că am destul timp pentru recuperare până la următorul meci.

Oricum am amintiri plăcute din meciurile de peste patru ore de aici, de la Melbourne, așa că m-am gândit că dacă trec peste meciul ăsta voi avea timp să mă recuperez”, a mărturisit Simona Halep. Durerile i-au pus probleme uriașe în turneul Gippsland Trophy. Amintim că sportiva a pierdut în sferturi în fața Ekaterinei Alexandrova, scor 6-2, 6-1.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI