Ce i-a făcut o femeie lui Florin Călinescu într-o piață din București: ‘Doamnă, eu atât pot’

Ce i-a făcut o femeie lui Florin Călinescu într-o piață din București: ‘Doamnă, eu atât pot’
Ce i-a facut o femeie lui Florin Calinescu

Jurații și prezentatorii emisiunii Românii au talent au o misiune grea în această seară, și anume, de a-i alege pe cei 14 semifinaliști, alături de cei zece concurenți care au intrat deja în semifinală, prin acordarea a câte un golden buzz.

Ce i-a făcut o femeie lui Florin Călinescu într-o piață din București

Astfel că fiind nevoiți să revadă numerele spectaculoase de pe secenă, din acest sezon cu numărul 11, numere care au primit 3 sau 4 de DA, și să decidă care sunt cele 14 numere care trebuie să se pregătească pentru semifinală, Florin Călinescu a ajuns la o concluzie, și anume, că sarcina de a juriza să se afle întru totul pe umerii telespectatorilor. Astfel, el, personal, ar putea fi ”scutit” chiar de comentariile negative pe care le mai primește, chiar și pe stradă.

De altfel, Florin Călinescu a povestit un episod în care i s-a spus ”să-i fie rușine”. Pentru că nu înțelegea de ce, acesta le-a povestit pățania sa și colegilor săi.

”Merg pe stradă și mă oprește câte o profesoară de latină. Să-ți fie rușine, imi zice. Am uitat iar fermoarul sau ce se întâmplă?

Nu, dar aseara, nu ai fost sensibil.

Doamnă, dar iertați-mă, atâta pot, atâta știu.

Păi să vină altcineva mai bun.

Dar știi cine este oricine altcineva mai bun decât noi toți? Publicul”, a spus Florin Călinescu, la Românii au Talent.

Cine și-a găsit loc de muncă după Românii au talent

Revăzând momentul de acrobație al lui Costin Pity, din sezonul acesta, cu toate că a fost un număr demn de semifinale, acesta a fost respins în cele din urmă, iar motivul l-a dezvăluit chiar Florin Călinescu. Acesta și-a găsit un job în străinătate și nu mai poate reveni în țară pentru emisiune.

”Bucuria noastră este că din cauza pandemiei mondiale, noi am văzut niște artiști mondiali, români și de alte naționalități, care ne-au onorat emisiunea cu prezența. Artiștii de circ sunt foarte puțini pe pământul ăsta. Eu vă ușurez alegerea în cazul acesta, îl cunosc destul de bine și în particular, la data semifinalelor, din fericire pentru el, a primit un job în afară. Ne-am fi bucurat să fie prezent. Omul a prins ”finala” în altă parte. Ar fi fost un mare DA”, a spus Florin Călinescu despre concurentul Costin Pity, care în sezonul cu numărul 11 al emisiunii Românii au Talent a venit pe scenă cu un număr senzațional de acrobație, pentru care primise patru de DA.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI