Florin Călinescu a comis-o! Ce a spus la Românii au Talent despre Andra, Loredana şi Dan Bittman

Florin Călinescu a comis-o! Ce a spus la Românii au Talent despre Andra, Loredana şi Dan Bittman
Florin Calinescu a comis-o, ce a spus la Romanii au Talent despre Andra Loredana si Dan Bittman

O nouă zi, un nou derapaj a la Florin Călinescu. Celebrul actor a făcut o dezvăluire incredibilă la Românii au Talent. Juratul de la PRO TV nu s-a putut abține și a ținut să comenteze numărul unui concurent italian stabilit în România de 8 luni de zile. Ce a spus Florin Călinescu la Românii au Talent despre Andra, Loredana şi Dan Bittman. 

Florin Călinescu a comis-o

Alberto de Blasi s-a îndrăgostit de o frumoasă romancă și a hotărât să se mute aici, de dragul ei. A vent să impresioneze jurații de la Românii au talent, interpretând melodia „Ochii tăi” de la Holograf, lucru care i-a ieșit.

Alexandra Dinu și Andra au fost entuziasmate atât de alegerea piesei cât și de interpretarea caldă a concurentului, care le-a mângâiat urechile.

Alexandra Dinu: Ai ales o melodie superbă.

Andra: Pentru mine a fost o plăcere să ascult acest cântec. S-a văzut că l-ai cântat cuiva. Când vrei să transmiţi ceva cuiva interpretarea e mai dulce, e din suflet. A fost caldă interpretarea ta, mi-a plăcut, am savurat momentul. Am şi cântat alături de tine.

Florin Călinescu: Dragul meu, nici măcar Dan Bittman nu poate să cânte aşa live întotdeauna. Pentru mine a fost foarte interesant pentru că păreai ba solistul de la Taxi, ba aveai ceva din Leo Iorga. Numai Bittman nu era… Mi-a plăcut, e bine.

Cum l-a desființat Florin Călinescu pe Dan Bittman la Românii au Talent

Florin Călinescu nu s-a lăsat nici el mai prejos și l-a complimentat pe Alberto, lâudându-i calitățile vocale. Surpriza a venit atunci când actorul i-a desființat pe Loredana Groza și Dan Bittman, spunând că celebri artiști dau rateuri atunci când cântă LIVE. Și despre Andra a declarat că „mai scapă câte o notă”, artista mărturisind că aceste lucruri sunt inevitabile, în timpul unei interpretări în direct.

Mai mult de atât, după jurizarea italianului, Călinescu le-a mărturisit colegilor săi de la masa juriului că a fost chemat, acum ceva timp, de Dan Bittman la un concert LIVE.

Andi Moisescu: Eu nu l-am prins niciodată aşa.

Florin Călinescu: Live?! Hai, mă… Şi pe Loredana am prins-o. Toţi dau rateuri când cântă live. Şi Andra mai scapa o notă, dă-o în…

Andra: Se întâmplă, n-ai ce să faci…

Florin Călinescu: M-a chemat la un live, dă rateuri… (despre Dan Bittman )