Ce i-a făcut menajera lui Florin Pastramă. Brigitte Sfăt e furioasă: ”Mi s-a părut ciudat” VIDEO

Brigitte, supărată pe menajera care i-ar fi făcut avansuri lui Florin Pastramă

Discuții și controverse în casa familiei Pastramă. Menajera tinerică a soților este mărul discordiei de această dată. Ce i-a făcut fata ui Florin Pastramă și de ce Brigitte s-a enervat atât de tare?

Brigitte Sfăt, nervoasă pe menajeră. Ce i-a făcut tânăra lui Florin Pastramă?

O tânără menajeră a venit în viața familiei Pastramă. Din păcate, noua persoană care a venit în ajutor i-a adus pe soți în fața unui nou scandal. Noua femeie din casă e mult mai tânără, iar la un timp foarte scurt după ce le-a călcat pragul vilei unde locuiesc deja le-a adus probleme vedetelor.

Fata i-ar fi făcut avansuri soțului brunetei, motiv pentru care aceasta a răbufnit și a reacționat dur. Inițial, fosta soție a lui Ilie Năstase nu a fost deranjată de anii puțini ai fetei, mai cu seamă că avea deja o experiență nereușită la activ alături de doamna Mariana.

Cum i-a atras atenția bărbatului?

Scenele de care Brigitte a aflat mai târziu s-au petrecut într-o cameră, în timp ce Alina i-a spus lui Florin că ar vrea să o învețe cum să calce. „Învățăm împreună”, a fost replica menajerei, care a insistat să fie ajutată, mai în glumă mai în serios, de către Florin, în cadrul emisiunii de la Antena Stars.

Iată că nu au întârziat nici primele declarații ale vedetei care e foc și pară pentru că a avut încredere în tânăra care a trădat-o. Cu toate astea, bruneta a mărturisit în cadrul Acces Direct faptul că relația cu angajata nu se va schimba și e conștientă că multe femei îi fac ochi dulci bărbatului său.

”Eu am văzut chiar ieri episodul. Chiar nu știam discuția pe care au avut-o ei ieri sus la călcat. Florin nu mi-a spus deloc despre discuția accea. I-am spus lui Florin, băi dar nu ți s-a părut puțin ciudat cu insistențele cu călcatul și așa. Mi s-a părut puțin insistent, eu sunt puțin geloasă de fel, dar mi s-a părut ciudată expresia că ea vrea să calce cu el”
Brigitte Sfăt (Sursa: Acces Direct)

Care a fost prima impresie?

„Prima mea impresie nu a fost una rea. Mi s-a părut cu bun simț. Mă așteptam la mai rău și la mai puțin. Nu a făcut ca Mariana să facă figuri”, a mărturisit femeia. „Nu mi se pare ok. Au venit după o oră și ceva. A zis că are o fermă de bibilici”, a spus Brigitte, indignată. „Să mă ierte Dumnezeu, dar eu vă spun ce se întâmplă. Vă rog din suflet, să nu se mai întâmple! Ți se pare normal să întârzii și eu să dau zăpada!?”, i-a avertizat Florin Pastramă pe angajați care au fost dați afară.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI