Ce i-a făcut Ileana Badiu fiului său, în vacanță. Vedeta a fost sinceră: ”Mai avea puțin și plângea”

Ce i-a făcut Ileana Badiu fiului său, în vacanță. Vedeta a fost sinceră: ”Mai avea puțin și plângea”
Ileana Badiu, dezvăluiri despre vacanță. Ce i-a făcut fiului său

Ileana Badiu s-a bucurat enorm pentru că a putut să plece în vacanță în această vară. Vedeta a petrecut câteva zile pline de relaxare, dar se pare că fiul său nu a fost bucuros de ce a putut să facă aceasta atunci când a mers în Paris.

Ileana Badiu, în vacanță alături de fiul său: ‘L-am înnebunit’

Ileana Badiu a vrut să recupereze timpul pierdut de anul trecut și să plece în vacanță alături de fiul ei, aflat la vârsta adolescenței. Aceasta a vrut să îi prezinte băiatului toate locurile unde a trăit adevărate momente emoționante alături de tatăl lui, dar Sasha nu a fost impresionat.

„Vara asta a fost superbă! Am putut călători, așa că mi-am scos pârleala pentru anul trecut. L-am înnebunit pe săracul copil, care mai avea puțin și plângea de plictiseală. Am profitat pentru că na, nu știu cât o să mai vrea să meargă cu noi. (…)

Apoi am fost pe Coasta de Azur. Ne-am dus până în sudul Franței, a fost plin de restricții, dar absolut superb.

După am revenit și am mers doar adulții la Mykonos. Am stat un weekend prelungit, de joi până luni. Puțin, dar intens. Pentru vârsta noastră chiar intens, am dormit o săptămână după.”, a povestit vedeta în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Ileana Badiu: ‘Am obosit’

Totuși, chiar dacă vedeta s-a bucurat de câteva zile pline de petreceri în Grecia, Mykonos, aceasta a recunoscut că nu mai poate să reziste ca pe vremuri. Blondina a mărturisit că a fost o adevărată rebelă în trecut și s-a distrat enorm, dar acum preferă vacanțele mai elegante, liniștite.

„Am fost o rebelă, dar acum nu mai pot. Am obosit. La Mykonos încercam din greu să rezistăm până peste 12 noaptea. Greu.

Pe final de sezon nu mai erau așa mulți români, dar toată vara mi s-a spus că a fost plin de români. Mie cel mai mult mi-a plăcut și îmi place pe Coasta de Azur. Mi se pare elegant, unic pentru ce există în Europa, fără să fie opulență.”, a adăugat ea.

Ce planuri are Ileana Badiu

Vara aceasta a venit cu foarte multe clipe frumoase pentru Ileana Badiu, dar, întoarsă în țară, vedeta este pregătită să revină la muncă. Totuși, viitorul este destul de incert din cauza pandemiei, așa că blondina speră că nu o să renunțe la micile plăceri.

„Muncă, după vacanță trebuie să muncim. Ca să ne permitem să mergem în alte vacanțe, trebuie să muncim. Să sperăm că o să mai putem să călătorim.”, a mai zis ea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI