02 iun. 2021 | 23:03

Andreea Bălan a făcut anunțul despre George Burcea. Nimeni nu se aștepta la vestea asta

Monden
Andreea Bălan a făcut anunțul despre George Burcea. Nimeni nu se aștepta la vestea asta
Andreea Balan a facut anuntul despre George Burcea

Nimeni nu se aștepta la vestea asta. Deși este fericită alături de Tiberiu Argint, Andreea Bălan a făcut anunțul legat de fostul ei soț. Ce mesaj i-a transmis jurata de la Te Cunosc de Undeva lui George Burcea. Cătălin Măruță a rămas fără cuvinte.

Andreea Bălan a făcut anunțul despre George Burcea

Împăcare epocală în showbizul românesc. S-au iubit, s-au căsătorit dar destinul a avut alte planuri pentru Andreea Bălan și George Burcea. La doar câteva luni de când au ajuns împreună în fața altarului, actorul și jurata de la Te Cunosc de Undeva au decis să divorțeze. A urmat un an greu, cu procese solicitante și o luptă pentru custodia celor două fetițe.

În prezent, Andreea Bălan și-a găsit fericirea alături de Tiberiu Argint, iar acest lucru pare să o fi ajutat pe blondină să revină la sentimente mai bune în ceea ce-l privește pe fostul ei soț. Artista a mărturisit că l-a iertat pe George Burcea și chiar dacă i-a fost greu să recunoască acest lucru, separarea a fost inevitabilă pentru cei doi părinți ai Ellei și Clarei.

„Da, l-am iertat pe George Burcea. Da, dar nu pot spune mai multe pentru că suntem în proces de divorț. Am ajuns la concluzia ca eram în etape diferite în viața, nu eram în același punct. Da, credeam că o să fiu soție toată viața, asta mi-am dorit când am îmbrăcat rochia de mireasă. Nu regret nimic, nici pe el, datorită lui am două fetițe minunate”, a spus Andreea Bălan.

Cum au înțeles fetițele Andreei Bălan separarea ei de tatăl lor

Diplomată și atentă, Andreea Bălan a avut mereu foarte mare grijă în privința declarațiilor ei față de tatăl copiilor ei. Deși a trecut prin momente dificile după divorț, perioadă în care nu i-a fost deloc ușor, celebra coregrafă este de părere că situația este mult mai delicată atunci când sunt copiii implicați.

Trebuie să existe diplomație și discreție pentru că sunt doi copii la mijloc. Vor intra, mai târziu, pe YouTube și vor vedea. Ella cu greu a înțeles că tati nu mai locuiește cu noi. Ea tot speră și visează că, într-o zi, vom merge în Mauritius în vacanță, ultima în care am fost toți 4. Încet, va înțelege. Ea știe doar că tati nu mai locuiește cu noi, vine în weekend sau când poate. Atât”, a mai spus artista.”, i-a mărturisit Andreea Bălan lui Cătălin Măruță, în cadrul podcastului acestuia de pe Youtube.

Soarele a răsărit și pe strada ei, într-un final. În timp ce George Burcea s-a îndrăgostit de Viviana Sposub pe vremea când ambii erau concurenți la Ferma de la PRO TV, Andreea Bălan și-a găsit fericirea în brațele afaceristului Tiberiu Argint, bărbatul cu care tocmai a aniversat un an de relație, acum câteva săptămâni.