Cât de frumoasă este, de fapt, sora Vivianei Sposub. Cum arată Bianca

Cât de frumoasă este, de fapt, sora Vivianei Sposub. Cum arată Bianca
Cat de frumoasa este, de fapt, sora Vivianei Sposub

Surpriză uriașă la Vorbește Lumea. Viviana Sposub și-a serbat ziua de naștere, iar bruneta a avut parte de o surpriză extraordinară. Cum arată sora frumoasei asistente TV. Cele două brunete parcă ar fi gemene, deși există o diferență de vârstă de 8 ani între ele.

Cât de frumoasă este, de fapt, sora Vivianei Sposub

Sărbătoare mare în familia Vorbește Lumea. Frumoasa Viviana Sposub a împlinit vârsta de 24 de ani, iar colegii ei i-au făcut o surpriză de zile mari. Focoasa brunetă a sărbătorit alături de Jorge, Veve și Coțofană, dar asta nu este tot.

În platoul emisiunii de la PRO TV și-au făcut apariția Bianca, sora Vivianei, și iubitul ei actorul George Burcea. Cei doi au susprins-o pe asistenta TV cu un buchet imens de flori și un tort care arăta mai mult decât delicios. Deși bruneta s-a arătat vizibil emoționată, mulțumindu-le celor două persoane importante din viața ei pentru gestul făcut, toată atenția celor prezenți în platou a fost concentrată asupra surorii Vivianei Sposub.

Cele două brunete pot fi, cu ușurință, considerate surori gemene, deoarece seamnănă precum două picături de apă. Sora vedetei Bianca i-a transmis toate cele bune și sănătate, specificând faptul că este o persoană extrem de iubită, atât de familie cât și de partenerul ei de viață George Burcea.

„Ea este sora mea Bianca! Vă vine să credeți că există o diferență de 8 ani între noi? Ea m-a crescut! Eram cuminte când eram mică, acum m-am făcut mai rea.”, a declarat Viviana Sposub despre sora ei Bianca, la PRO TV.

Ce surpriză i-a făcut George Burcea Vivianei Sposub de ziua ei de naștere

Viviana Sposub le-a mărturisit lui Cove și celorlalți colegi de la Vorbește Lumea ce surpriză inedită i-a făcut iubitul ei, cu ocazia zilei sale de naștere. Fosta concurentă de la Ferma a dat din casă și a relatat felul emoționant în care George Burcea a luat-o pe neașteptate, la 12 noaptea, cu o surpriză dulce. Nu, nu este vorba despre un tort, ci de trei gogoși.

„Mi-a făcut o surpriză extraordinară. Iubitul meu a venit azi noapte, la 00.00, cu trei gogoși și lumânări și mi-a cântat „La mulți ani”. E foarte drăguț. Anul ăsta am decis să ne distram în familie. Joi dăm party, doar o dată împlinesc 24 de ani.”, a completat asistenta TV la Vorbește Lumea.

Viviana Sposub și George Burcea trăiesc o frumoasă poveste de iubire de un an de zile. Cei doi s-au cunoscut anul trecut când au participat, în același timp, la emisiunea Ferma de pe PRO TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI