Ce i-a făcut Djokovic unui fan ce purta o șapcă cu Federer, la Roland Garros! S-a încins de tot

Ce i-a făcut Djokovic unui fan ce purta o șapcă cu Federer, la Roland Garros! S-a încins de tot

Novak Djokovic a debutat în forță la Roland Garros. El a fost vigilent atât pe teren, cât și tribună, unde a văzut un fan care a ținut să-l agaseze purtând o șapcă cu însemnele lui Roger Federer. Replica nu s-a lăsat așteptată.

Atmosfera s-a încins la Roland Garros. Djokovic, reacție imprevizibilă pentru un fan care purta o șapcă cu Federer

Un fan prezent la Roland Garros, ultimul Grand Slam al anului, l-a iritat pe Djokovic și a venit purtând o șapca cu însemnele lui Roger Federer. În ultimul set, pe o minge de break pentru sârbul Mikael Ymer, Djokovic s-a uitat foarte urât înspre fanul cu pricina. După ce a câștigat mingea și s-a despins decisiv, sportivul s-a întors spre omul din tribune și a mimat un pupic.

Djokovic a fost întrebat despre incident la conferința de presă care s-a ținut după meci: „E prietenul meu din copilărie. I-am trimis un pupic și am câștigat gameul. M-am bucurat să îl văd”.

Djokovic, reacție imprevizibilă pentru un fan care purta o șapcă cu Federer
Djokovic, reacție imprevizibilă pentru un fan care purta o șapcă cu Federer
  • Video cu momentul aici. 
  • Djokovic a trecut în 3 seturi de Mikael Ymer, loc 80 ATP, scor 6-0, 6-2, 6-3.
  • El îl va înfrunta pe Ricardas Berankis, din Lituania, în următorul tur.

Turnură neașteptată în scandalul ”Novak Djokovic- US Open”

Eliminarea lui Novak Djokovic de la US Open provoacă în continuare controverse ce ating pe zi ce trece cote înalte. Jucătorul de tenis a fost descalificat după ce a lovit o arbitră de linie cu mingea, în semn de frustrare, în timpul confruntării cu Pablo Carreno Busta.

Fostul manager al liderului ATP, Niki Pilic, a declarat într-un interviu acordat în presa din Serbia că sportivul a fost pedepsit prea aspru și este victima unei nedreptăți:

„După părerea mea, Novak Djokovic a lovit-o din întâmplare pe arbitra de linie. Sancțiunea trebuia să fie pierderea unui game – nu e normal să elimini cel mai bun jucător din lume pentru atât. Eu cred că și arbitra s-a cam prefăcut, nu cred că a fost o lovitură atât de puternică. Iar dacă era Roger Federer în locul lui Djokovic nu ar fi fost niciodată descalificat”.

Reacția lui Djokovic 

„Dragii mei, vă mulţumesc pentru mesajele pozitive. De asemenea, vă amintesc că arbitrul de linie care a fost lovit de minge are nevoie de susţinerea comunităţii noastre. Nu a greşit cu nimic. Vă rog pe toţi să o susţineţi în această perioadă”, a postat Novak Djokovic.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI