Ce i-a făcut Claudia Pătrășcanu Biancăi Drăgușanu, cât a fost cu Bădălău în vacanță. Blonda, iritată grav

Ce i-a făcut Claudia Pătrășcanu Biancăi Drăgușanu, cât a fost cu Bădălău în vacanță. Blonda, iritată grav
Claudia Pătrășcanu, gest neaşteptat. Ce i-a făcut Biancăi Drăgușanu cât se afla în vacanţă cu soţul ei

Cel mai nou cuplu din showbiz-ul românesc nu este pe placul tuturor. S-a aflat ce i-a făcut, de fapt, Claudia Pătrășcanu Biancăi Drăgușanu, cât a fost cu Bădălău în vacanță.

Bianca Drăgușanu, deranjată de Claudia Pătrășcanu?

Dacă în urmă cu doar câteva zile susţinea că îşi doreşte ca fostul său soţ să fie fericit alături de noua să logodnică, se pare că lucrurile nu stau chiar aşa în ceea ce o priveşte pe Claudia Pătrășcanu. Gabi Bădălău a dezvăluit, de curând, ce i-a făcut bruneta Biancăi Drăgușanu cât a fost în vacanţa din Maldive.

Se pare că artista i-ar fi trimis mai multe mesaje blondei, care nu a dorit să comenteze nimic din ceea ce a discutat cu aceasta. Mai mult, a precizat că nu vrea să dea, pentru moment, niciun detaliu despre relaţia pe care o are cu Bădălău.

”I-a dat mesaj. Claudia a zăpăcit-o cu mesaje pe Bianca”, a spus Gabi Bădălau, în emisiunea lui Dan Capatos.

De asemenea, afaceristul a recunoscut că şi-a înşelat soţia, motivând greşeala prin faptul că nu se mai regăsea în această căsnicie.

“Mai bine o vedeam cu doi bărbați, decât să știu că mama copiilor mei mi-a făcut atâtea plângeri penale. Am avut o viață liniștită, am avut o viață normală. Părinții mei nu au deranjat-o niciodată. Toată lumea a respectat-o. Când ne-am căsătorit ne-am mutat în casă. eu nu am dat o palmă nimănui. Nu a mai mers relația. Nu mă mai regăseam în relație cu ea. Îmi cerea video, îmi cerea share location”, a mai declarat acesta.

Claudia Pătrășcanu ştie de nunta dintre Bianca şi Gabi

Războiul din instanţă dintre Claudia Pătrășcanu şi Gabi Bădălau pare să nu se mai termine. De curând, aceasta a declarat că doreşte ca procesul să se finalizeze pentru ca el să fie un bărbat liber iar ea să îşi crească liniştită cei doi copii. Mai mult, a precizat că speră ca fostul soţ să fie fericit alături de Bianca Drăgușanu.

”Poate acum vine cu demnitate şi bărbăţie în faţa domnilor judecători şi spune:  „vreau să termin acest divorţ mai repede, sunt un om asumat. Iubesc, vreau să mă căsătoresc”. Cum a spus şi el şi mi-a confirmat că Bianca îi va fi viitoare soţie. Trebuie să se termine acest divorţ. Mai departe, îmi voi vedea eu de creşterea copiilor cum mi-am văzut şi până acum. Ei sunt importanţi”, a declarat Claudia Pătrășcanu, la Antena Stars.

Urmăriți Playtech.ro și pe