Bianca Drăgușanu, jigniri după întoarcerea din Maldive. Ce mesaj neașteptat a trimis

Bianca Drăgușanu, jigniri după întoarcerea din Maldive. Ce mesaj neașteptat a trimis
Ce mesaj a trimis Bianca Drăgușanu

După plecarea din Maldive, Bianca Drăgușanu a transmis un mesaj amenințător pe o rețea de socializare. Vedeta pare să i se adreseze unei alte femei. Fosta soție a lui Alex Bodi a petrecut aproape o săptămână în paradisul exotic alături de Gabi Bădălău.

Bianca Drăgușanu, jigniri după întoarcerea din Maldive

Bianca Drăgușanu a părăsit Insulele Maldive, unde a stat aproape o săptămână cu Gabi Bădălău. Se pare că la scurt timp după ce a urcat în avion, diva a aflat niște amănunte care au deranjat-o extrem de mult. Mai exact, vedeta a postat o fotografie din vacanță, pe care a pus și mesajul: “Bitch watch your mouth”, potrivit Cancan.

O parte dintre internauți bănuiesc că mesajul i-ar fi fost adresat Dariei Radionova, care este în prezent partenera lui Alex Bodi. În trecut, diva a mai schimbat câteva replici dure cu aceasta. Alții sunt de părere că motivul supărării Biancăi Drăgușanu ar fi altcineva. Cu toate acestea, nu se știe adevărul, dar probabil îl vom afla chiar de la ea atunci când va fi pregătită, așa cum s-a mai întâmplat.

Cătălin Botezatu, propunere pentru nunta dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău

Cătălin Botezatu a avut o surpriză când a aflat că Bianca Drăgușanu e la un pas de cea de-a treia nuntă. Designerul, care o cunoaște foarte bine pe fosta soție a lui Alex Bodi, îi dă însă câteva sfaturi viitorului mire, Gabi Bădălău.

”În viziunea Biancăi, un bărbat trebuie să aibă bani, adică chișchirei, și să tacă, pentru a face ce vrea ea. Le doresc fericire, Bianca știe că eu țin mult la ea, că o iubesc!”, ne-a spus Cătălin Botezatu, în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Mai mult de atât, Cătălin Botezatu s-a oferit i-a făcut și o propunere de zile mari Biancăi Drăgușanu. Designerul s-a oferit să le fie părinte spiritual celor doi.

”Dacă Bianca n-are naș, mă ofer eu, mă duc ca naș la nunta ei cu Gabi Bădălău.

Mă bucur că Bianca și-a găsit jumătatea, sper ca de data aceasta să fie o căsătorie mai lungă, la cât e de nărăvașă. În viziunea ei, un bărbat trebuie să aibă bani, adică chișchirei, să tacă, pentru a face ea ce vrea. Le doresc fericire, Bianca știe că eu țin mult la ea, că o iubesc mult!”, a mai declarat Cătălin Botezatu, în exclusivitate pentru Playtech.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI