Ce face Claudia Pătrășcanu după ce soțul său s-a cuplat cu Bianca Drăgușanu. Doar așa scapă de tristețe

Ce face Claudia Pătrășcanu după ce soțul său s-a cuplat cu Bianca Drăgușanu. Doar așa scapă de tristețe
Amenințările Claudiei Pătrășcanu împotriva lui Gabi Bădălau

Ce face Claudia Pătrășcanu după ce soțul său, Gabi Bădălău, s-a cuplat cu Bianca Drăgușanu. Cum scapă de tristețe Claudia Pătrășcanu, vedeți în articolul de mai jos.

Claudia Pătrășcanu, după ce a aflat că soțul ei s-a cuplat cu Bianca Drăgușanu. De ce este în culmea fericirii?

S-a aflat ce face Claudia Pătrășcanu după ce fostul său soț s-a cuplat cu Bianca Drăgușanu. Claudia Pătrășcanu, de mai bine de un an și jumătate se confruntă cu mari probleme, după ce și-a anunțat separarea de Gabi Bădălau.

Cei doi nu se înțeleg deloc și se luptă în instanță pentru custodia celor doi copii pe care îi au împreună. Acum, Claudia Pătrășcanu mai are un motiv în plus de tristeșe. Gabi Bădlău, tatăl fetițelor sale, s-a cuplat cu Bianca Drăgușanu.

Claudia Pătrășcanu, trăiește un coșmar după despărțirea de soțul ei

Astfel, Claudia Pătrășcanu este cu siguranță una dintre cele mai încercate vedete de la noi, trăind un adevărta coșmar de la despărțirea de ganbi Bădălău. Cei doi au parte de un proces lung, ce ține de mai bine de un an și jumătate.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău dau ochii mereu la tribunal, dar niciunul nu lasă de la el, astfel că războiul pentru custodia copiilor în instanță pare fără sfârșit.

Claudia Pătrășcanu vrea să-și crească singură copiii

Este un părinte iresponsabil și s-a dovedit lucrul ăsta, se vede. Mi-aș fi dorit ca acești copii să nu aibe nevoie de nimic, să mi-i cresc singură așa cum știu eu, dar nu se poate că nici eu nu sunt în măsură să le iau dreptul copiilor, juridic vorbind. Nu vreau să îmi pierd copiii din mână, nu vreau să li se întâmple ceva. Aud mâine, poimâine că fuge din țară”, a declarat Claudia Pătrășcanu într-o emisiune TV.

În prezent, cei doi copii pe care aceștia îi au împreună sunt la Claudia Pătrășcanu, în timp ce Gabi Bădălau se bucură de vacanța din Maldive alături de nimeni alta decât Bianca Drăgușanu.

Gabi Bădălău, vacanță de lux cu Bianca Drăgușanu

În momentele în care se află lângă copiii săi, Claudia Pătrășcanu se simte cel mai fericită, iar asta se poate observa și din imaginile și clipurile video postate pe rețelele de socializare.

Claudia Pătrașcanu le acordă foarte multă atenție celor mici. Se joacă cu ei și, pe lângă faptul că le este mamă, le este și cea mai bună prietenă.

Claudia Pătrășcanu radiază de fericire când are copiii lângă ea

Astfel, toți trei, dar și cu bunica acesteia, s-au jucat mai multe activități, iar cei mici s-au arătat foarte bucuroși.

Claudia Pătrașcanu încearcă să-și ascundă foarte bine suferința, întrucât toată lumea cunoaște coșmarul prin care trece, trăind în permanență cu frica că poate rămâne fără băiețeii ei.